Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem irigylitek néha ezeket a kitartott lányokat?
Tudom, tudom, a kitartott is csak "egykuncsaftos prosti", de szinte már sokkoló, amikor olyanokat írnak ezek a lányok (több kérdés van itt az oldalon hasonló), hogy 20 évesen fél éve van együtt a pasival, de már van egy saját lakása és egy vadiúj, nem olcsó kocsija a saját nevén, minden hétvégén külföld, csakis a legdrágább helyeken étkezik, high end kozmetikumok és designer ruhák...
Cserébe csak párkapcsolatban él egy olyan pasival, aki még csak nem is ellenszenves számára.
Soha nem tudnék így élni, persze nem is fenyeget, nem lenne rám kereslet.
Csak ha ilyesmit olvasok, úgy elgondolkodok, milyen lehet, hogy ennyire fiatalon, 20-21 évesen már saját lakás, autó, és luxus színvonal a mindennapokban úgy, hogy semmit nem kell tennie érte...
Nem hogy irigy nem vagyok, de rendesen sajnálom őket. Milyen lelki világ kell ahhoz,hogy ennyire eltorzuljon egy ember értékrendje és ilyen messze kerüljön a valós értékektől. Dizájner szarok, ruhák, sznob alkatrészek, hogy egy másik lelki ficamos irigykedjen rájuk a pénzükre, az életükre. Vicc. Pont annyi pénzre van szükségem, hogy legyen hajlékom, kaja a hasamba, egy jó cipőm,amivel kigyaloglok a világból. Inkább duriba veszek egy ruhát hogy spóroljak, de az utazásra nem sajnálom. Igazából minden fölös forintom arra megy. Nagyon sok helyen jártam, de magam kerestem meg rá, azzal feküdtem le,akivel meg volt a vonzalom, és nem egy gömbhal falat felett készült kipakolt cicis fotót posztolok.
Rossz lehet nekik.
Nem.
Lehet, hogy nekik van Gucci cipőjük, de engem ez marhára nem érdekel. Inkább élek a párommal, akit imádok, és spórolunk együtt közös házra.
Még ha lenne végtelen pénzem, akkor se költenék ilyen hü lyeségekre.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!