Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem irigylitek néha ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem irigylitek néha ezeket a kitartott lányokat?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, a kitartott is csak "egykuncsaftos prosti", de szinte már sokkoló, amikor olyanokat írnak ezek a lányok (több kérdés van itt az oldalon hasonló), hogy 20 évesen fél éve van együtt a pasival, de már van egy saját lakása és egy vadiúj, nem olcsó kocsija a saját nevén, minden hétvégén külföld, csakis a legdrágább helyeken étkezik, high end kozmetikumok és designer ruhák...

Cserébe csak párkapcsolatban él egy olyan pasival, aki még csak nem is ellenszenves számára.

Soha nem tudnék így élni, persze nem is fenyeget, nem lenne rám kereslet.

Csak ha ilyesmit olvasok, úgy elgondolkodok, milyen lehet, hogy ennyire fiatalon, 20-21 évesen már saját lakás, autó, és luxus színvonal a mindennapokban úgy, hogy semmit nem kell tennie érte...

2019. ápr. 3. 22:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
A realitás a következő: Még egy Svájcban, Arab Emírségekben vagy hasonló helyeken lotyóskodó nőnek is több év kihúznia ekkora vagyont a férfiak (vagy egy adott férfi) zsebéből, mint amit leírtál. Magyarországon pedig egy nőnek egy életen át kell egy vele unszimpatikus és 20+ éves férfinak a löttyedt golyóit nyaldosnia, hogy megörököljön tőle ekkora tőkét. Ez a valóság, amit te leírsz, az egész egyszerűen nem létezik. Még extrémumok szintjén sem.
2019. ápr. 3. 22:39
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Azt biztos nem, hogy egy ilyen kapcsolatban 5 év alatt lazán lehet 10 évet öregedni.

Sport és egészséges táplálkozás ide vagy oda , lsd , ott az özv. Vajnáné is, hiába kapott meg minden anyagilag, azért jócskán öregedett a papóhoz, amíg élt. Már nem az unokájának, hanem a lányának nézett ki.

2019. ápr. 3. 22:47
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
12-es igen, én is ezt vettem észre. 5 év alatt valahogy az összes ilyen nő 10 évet öregszik. Csak néhány ilyet ismerek, de mindegyik teljesen meg van zuhanva és arcra is le van robbanva huszonéves létére.
2019. ápr. 3. 22:50
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Kitarthatna már engem is végre valaki...

Viccet félretéve baromira irigylem, de mégis úgy alakítottam az egész életemet, hogy minél függetlenebb legyek a férfiaktól. És tudom, hogy ezt nem tudnám feladni.

2019. ápr. 3. 23:45
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Néha irigylem őket, de ugyanakkor gusztusom sem lenne valami öregemberhez. Viszont korombeli(+10 év esetleg) pasival lehet, hogy benne lennék ilyen"kapcsolatban", ha ő is tisztában van teljesen a körülményekkel, és nem naivitasbol tart ki.
2019. ápr. 4. 00:28
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

A született feleségek c. Sorozatban volt egy rész, ami erre tökéletesen választ adott nekem:

"Beraktam egy szép nagy házba, adtam neki pénzt, és ha nem volt boldog, vehetett magának egy új ruhát. Láttad a gardróbot. Gondolhatod mennyire lehetett boldog. "

Én azt hiszem inkább a boldogságot választom.

Az elején izgalmas, hogy bármit megvehetsz, bárhova elmehetsz, és szinte semmit nem kell tenned érte, de ahogy fogynak a megvehető dolgok, a 20. egyberuha megvétele, már nem fog boldoggá tenni, és egyre jobban elkezdenek hiányozni azok a dolgok, amiket pénzen nem lehet megvenni.

Igen irigykedem rájuk, mert énis kipróbálnám egy darabig ezt az életet, hogy bármit megvehetek, és nem kell azt néznem, hogy vajon belefér-e a keretbe vagy sem, de tudom nagyon jól, hogy pár év múlva ugyanolyan boldogtalan és kiégett lennék, mint ezek a nők. Ilyenkor elszáll minden irigységem, és átértékelem az egész életemet, és eltölt boldogsággal, hogy míg ezek a nők ülnek magányosan a ruhahalom tetején, a luxusvillában, addig én el tudok menni hétvégén a férjemmel és a gyerekkel egy állatkertbe.

Azt hogy az én férjem törődik velem, itt van, ha szükség van rá, megbízhatok benne, nem adnám oda semmi pénzért.

De egy lottó 5öst nem utasítanék vissza...

2019. ápr. 4. 06:59
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Én is a 16ossal értek egyet. Nagyon jó lenne, ha nem kéne folyton azon matekozni, hogy épp miről mondjak le az adott hónapban, hogyha valami mást meg akarok venni. De pont a célkeresés ad értelmet az életnek és közel 30 éves koromig nekem ez komolyan le se esett. Nem értettem, hogy fiatalok, akiknek 20-25 éves koruk körül a világ összes pénze a nyakába szakad mégis hogy lehetnek annyira ostobák, hogy halálba drogozzák és igyák magukat. És csak így idősebb fejjel értettem meg, hogy ha egyszerre kaphatsz meg mindent és egyszerre válik elérhetővé minden, akkor abban a pillanatban megszűnik annak a lehetősége is, hogy ezek a dolgok boldoggá tegyenek. Mert onnantól kezdve semmilyen pluszt nem jelent egy új ruha, utazás, kocsi, nem lesz benne munka, csak van és kész. Mint a levegő. És hiába veszel újat és újat bármiből is, nem adja meg azt a plusz örömöt, amit akkor érzel ha előtte dolgoztál érte. Ezért aztán bármennyire is fényűzőnek tűnik ez az életmód és persze könnyebbnek, az biztos, hogy nem boldogabb.
2019. ápr. 4. 07:26
 18/23 anonim ***** válasza:
44%

Én nem tudok olyanról aki fél éve van együtt a pasijával, és olyan szinten alátennek bármit is, mint amit a kérdésben is írsz.

Mindenesetre Magyarországon megszokott hogy máglyára tennék azt, akit eltartanak otthon. Itt most nem arról van szó, akit eltart a férje három műszakban, és alig marad pénz, hanem arról van szó, ahol nem hiányzik a másik fizetése.

Ha nekik ez jó, akkor miért fáj egyeseknek? Nem kell jönni itt a "féltem a nőt" dumával. Irigység a jó szó erre.

Az adott páron kívül senkinek semmi köze ehhez. Még a kérdésben szereplő emberekhez sem, ezt kellene megérteni végre az embereknek. Ja, nem megy, hisz az a fránya féltékenység meg irigység...

2019. ápr. 4. 08:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de miert kell mindent elhinni? Sokan provokáció miatt tesznek fel kérdéseket, vagy válaszolnak. Ide mindenki azt ír, amit akar, nem fogjuk tudni kideríteni az igazat.
2019. ápr. 4. 08:09
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

Igen, mindenki azt ír ide amit akar, de ha valaki őszintén le meri írni, hogy él, azt legszívesebben megköveznék az oldalon.

Vàllalom.

Amikor vàlàs utàn megismertem pàromat, dolgoztam.Nem ismertem az anyagi helyzetét, mégis beleszerettem, ő pedig belém, kisgyermekes nőbe.

Viszonylag hamar (1 hónap) összeköltöztünk, vilàgos lett, hogy ő milyen életszínvonalon él.

Beteg lettem (mérgezés), otthagytam a munkahelyem.Ő a legkevésbé se bànta, hogy mindennap főzök, rendben tartom a hàzat, az udvart, kedvemre kertészkedhetek, írhatok.

Mostmàr 4 éve itthon vagyok, hosszabb-rövidebb megszakítàsokkal.

Jövő héttől megyek dolgozni, de csak annyit, amennyit akarok, főnököm azt mondta, ha heti 2 napot, akkor annyit, ha 3-at, akkor annyit.

De köztünk érzelmek is vannak.

Itt ahol mi élünk, nagyon sok nő otthon van, főzőcskézik, gyerekeket nevel, elszöszöl az udvaron.

De szerintem ez teljesen màs, mint ami a kérdésben szerepel.Azok a lànyok kötve hiszem, hogy boldogok, a luxus csak egy darabig kielégítő, egy idő utàn üres lesz az élete, úgyhogy azt az életet nem irigylem, de azt sem, aki hàztartàs mellett reggeltől estig gürizik.

2019. ápr. 4. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!