Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen gyakran írnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen gyakran írnak rátok ismeretlen srácok facebookon/instan?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj, hogy aki munkával kapcsolatos kommunikációra is használja a facebookot, vagy különböző promóciókhoz fontos neki, hogy sok ismerőse legyen az sajnos nem teheti meg, hogy csak ismerős ismerőse tudjon neki írni vagy bejelölni. Az meg még szomorúbb amikor mások visszaélnek ezzel.
2019. ápr. 3. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Instán soha nem fordult még elő, egyszer sem.

Facebookon kb fél évente 1.

2019. ápr. 3. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
De mar nimcs ismerős ismerose funkcio. Mindenki irhaty engedelyekbe fog menni, aminek semmi ertelme, mertugyanugy látni...
2019. ápr. 3. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Havi 1-2, nagyrészt arab vagy angol nevu kamuprofilok. Általában egy szingli, társkeresokon nagyon aktív barátnom ismerosei kozott találnak rám. Nem írok vissza, csak tiltom oket. Nem tiltok mindenkit aki írni szeretne, mert gyakran adok-veszek FB csoportokban.
2019. ápr. 3. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon ritkán. Instán eddig nem is írt rám senki idegen, facebookon meg talán öt-hat éve volt utoljára ilyen (azt is utólag vettem észre, mert valami másik fülbe dobta az üzenetet, és nem jelent meg értesítésben).
2019. ápr. 4. 07:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Túl sokan. Ezért is töröltem magam mindenhonnan

(Tapadós exekről nem is beszélve)

2019. ápr. 4. 08:34
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

Nem szoktak, eddig instán 1 srác írt, valami kérdőívet küldött a szakdolgozatához, hogy töltsem ki, ha van 10 percem, és ennyi.

Nem is igazán értem, hogy mit csinálnak azok, akikre írogatnak folyton.. én se vagyok ronda, de szerencsére nem találnak be. Mondjuk nem mutogatom a melleim, meg ilyenek...

2019. ápr. 4. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!