Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent? Ismeretlen huszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent? Ismeretlen huszon éves nő barátnak jelöl a facebookon egy ötvenes férfit.

Figyelt kérdés

2017. ápr. 25. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
szereti az öreg répát :D
2017. ápr. 25. 08:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Rájöttem ismerem a szüleit.

A kislányt évekkel ezelőtt láttam utoljára.

Valószínűleg gyűjtögeti az ismerősöket.

Előfordulhat, hogy mégis a répára izgul?

Az apja bennem felejtené a pizza szeletelő kését.

2017. ápr. 25. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
wtf
2017. ápr. 25. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Ne képzelj bele sokat kisapám. Mi van,ha csak azért jelölt be, mert ismer?! Erre nem gondoltál?? Egyből rád van izgulva mi?? Szánalmas vagy kérdező,istenem ezen jót röhögtem. Jaj rámizgult egyből
2017. ápr. 25. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztosan te is tudod magadról, hogy vonzó férfi vagy-e. Ha sármos vagy, más nők is könnyen ismerkednek, barátkoznak veled, több hódításod van, akkor nem kizárt, hogy egy huszonéves vonzódjon.

Ha viszont nem ez a helyzet, akkor ne álmodozz, ez a lány tényleg csak az ismerősöket gyűjti, amire a FB való is. :)

2017. ápr. 25. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Répára izgul, csak nem a ràncos répára! 😂
2017. ápr. 25. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha totál ismeretlen, akkor elrontotta...
2017. ápr. 25. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:

#2 Már válaszoltál magadnak, de azért (mint korombelinek) beszólok. :-)

Ez azt jelenti, hogy romlik a memóriád, és már nem tudod honnan ismer. :-)

Nekem is vannak ilyen csaj ismerősem. Ezek a szépségek jól mutatnak az ismerősök között. Nekünk ennyi. Nekik meg az ismerősök száma a lényeg.

És ne feledd! Te is, én is tutira elásnánk a kertben azt a vén f.t, aki hozzáérne a kis hercegnőnkhöz.

2017. ápr. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!