Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran írnak rátok ismeretlen srácok facebookon/instan?
Nekem nem szoktak mondjuk. xd
De nem is arra való.
FB-on csak profilképem és borítóképem van, ami nyilvános, az instám zárt fiók.
FB-on kb. hetente bejelöl valami random idióta, akire ha rákérdezek, hogy ismerjük-e egymást (nyilván nem), teszi a hülyét, hogy "Miért kérdezed?", vagy "Nem. De miért kérdezed?", stb...
Az meg, hogy "Jó a profilképed!", meg hogy "Nincs kedved ismerkedni?" egyenesen hányingerkeltő.
Szóval igen, gyakran írnak, pedig tiszta szívemből utálom. Ha pasit akarnék, a való életben keresgélnék.
Hogy egyesek mikor fogják fel, hogy a közösségi oldalak nem társkeresők, azt a napot nagyon várom!
Most már soha, instagramot nem használom, facebookomon szerintem kb. minden letiltottam a nem-ismerősöknek. Régebben havonta volt legalább egy-egy fura alak.
A legkeményebb mondjuk az volt, aki nem-gyakori nevem és az egyetemem alapján kikeresett engem facebookon úgy, hogy bejelentkezett az egyetem nevével kapcsolatos minden nyilvános csoportba és rám keresett a tagok között, míg meg nem talált egyben, miután Tinderen meglátott. Soha nem matcheltünk egymással, és ő úgy érezte, hogy ezért neki a maga kezébe kell venni a dolgot, és eldicsekedett ezzel az egésszel. Majd írt egy verset is nekem a végére.
facebookon csak az ismeroseim ismerosei tudnak jelolni es ram irni.
Tekintve, hogy fbon nekem tenyleg csak az a 350 ember az ismerosom, akit a valo eletben ismerek, rajos rikardo, gyurmas miska es awashanarapp shammaraw szintu emberkek nem tudnak megtalalni.
Fel,egy evente egy-egy azert becsuszik ezek ellenere, de az kezelheto.
instan pedig a fiokomon rolam talan egy kep van, az osszes tobbi bejegyzes a hobbimmal kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!