Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-15 éves fiúk! Milyen fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves fiúk! Milyen fiúk illenek hozzám?

Figyelt kérdés

Hát, hogy milyen a stílusom?

Szeretem a szép ruhákat, amelyek eltakarják a hibáim, és jól állnak. Hát pl.: nem hordok nagyon mini ilyen:

[link]

(a 2. nőn lévőt nézd!) szoknyát, mert vastagok a combjaim.

Vagy: Nem veszek fel nagyon rövid-, és haspólót, mert nem szeretem mutogatni a hasam, és a fenekem.

De: mivel szerintem szép a hajam és az arcom ezt hangsúlyozom, vagy vastagabb/ujjatlan felsőket hordok, ami kiemeli a karom stb.

Színes ruhákba öltözöm, szeretem az ékszereket.

163 cm vagyok.

Barna haj, szem.

Hajam továbbá hullámos(visszagöndörödő) és gesztenyebarna.

Szemüveges vagyok.

2010. júl. 4. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
ez a kérdés haláli:DD
2010. júl. 4. 15:08
 2/11 A kérdező kommentje:

?? Miért?

Csak érdeklődöm,

2010. júl. 4. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
olyanok akik emberek :D de állatok is jók lesznek :D
2010. júl. 4. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést!

Lényeg: Kinek tetszik a stílusom?

2010. júl. 4. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:

ez nem túl konkrét, de szerintem semmi gond nincs vele, mondjam azt, hogy tetszik?:D Nem tudom ,hogy nézel ki, nem ismerlek!

15/F

2010. júl. 4. 15:18
 6/11 anonim ***** válasza:
ha tennél egy egész alakos fotót magadról, láthatnánk hogy milyen a stílusod, az alakod, a megjelenésed stb.úgy könnyebb lenne válaszolni, hidd el
2010. júl. 4. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát igy nehéz válaszolni mer nem látni az arcodat stb. Változo h kinek mi áll jól szerintem is tegyél fel egész alakos képet.
2010. júl. 4. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb egy fényképet ide biggyeszteni?
2010. júl. 4. 16:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Oks, mindjárt, pill!
2010. júl. 4. 18:10
 10/11 A kérdező kommentje:
2010. júl. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!