Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ha cigány nő +...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ha cigány nő + magyar férfi párost láttok?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Azt hogy nincs akkora szerelem, ami leküzdené az etnikai különbségeket! Egy C kategóriájú embert mindenhol lenéznek, nem fogadnak el. Párkapcsolatban is kibukik néha, hogy te büdös c... Más a kultúra, gondolkodás, a hozzáállás. A két család sem tud azonosulni és elfogadni egymást, örökös harc és vita jellemző ilyen kapcsolatokban. Meggondolandó hogy érdemes e ilyet bevállalni. Maradjon mindenki a saját körénél.
2019. ápr. 1. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Azt, hogy az ő dolguk. Ha nekik így jó, akkor legyenek boldogok.
2019. ápr. 1. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Cigány ember és cigány ember közt is van különbség, ahogyan a "magyarok" sem egy homogén massza társadalmilag.

Ápoltság, életvitel, környezet, tanultság, anyagi helyzet stb függő is, hogy ki milyen benyomást kelt.

2019. ápr. 1. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Kedves első válaszadó nem értem miről beszélsz. Én félig cigány vagyok, anyai ágról. Senki soha nem mondta még meg rólam, de anyukámról sem. Soha nem volt gond velünk sehol, normális munkahelyünk van, dolgozunk, én tanulok is a munka mellett. Soha nem is foglalkoztam a putri néppel akik verekednek, balhéznak, és szülnek vagy 6 gyereket. Soha nem os foglalkoztatott ez a téma, hogy most akkor én félig cigány vagyok, mert nem éltünk úgy soha, ahogy a cigányok 80%-a. Tehát a kérdésre nincs válasz. Minden attól függ, hogy milyen maga a nő. Vagy normális, ,,magyar kultúrú" lány, vagy putris
2019. ápr. 1. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Undorito!
2019. ápr. 1. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Semmit, az ő dolguk. Van egy szomszédom, a férfi magyar, a nő roma, mindketten dolgoznak, a nő ápoló, mellette felsőoktatásra járt, és főnővér lett. Két gyermekük van, mindig köszönnek, illedelmesek. Csak tényeket írtam le, az olyanoknak, mint például az első válaszoló. Meg kéne szokni, hogy látatlanba nem ítélkezünk, és nem azért mert alaptalan, mert bizony a legtöbb cigány akivel találkoztam, az bizony nem tanult, kedves ember volt, hanem mert kivételek vannak, és ha ezt nem veszed figyelembe, akkor csak magadat minősíted.
2019. ápr. 1. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Kellene valamire gondolnom?

Közöm lenne hozzá?

Meg kellene őket kövezni?

Esetleg elég lenne a korbács?

2019. ápr. 1. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Őszintén az etnikai különbségek egyre jobban háttérbe szorulnak ami egy nagyon jó dolog azonban jobban számit a társadalmi különbségek (anyagi javak)

Egyre több olyan páros van amik nem egy etnikumba tartoznak és ez nem csak a magyarokra vagy a cigányokra igaz hanem mindenkire a világon

De ami nagyon megy az a fehér férfi ázsiai nő páros :D

2019. ápr. 1. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:

De am általában fordítva van főleg a suliban ahova jártam :D az osztályban mondtak mindig uhh az a jo csaj cigány pasija van!!!

Teljesen megértem a csajt miért a cigány sraccal jött össze és nem velük....

2019. ápr. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!