Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért csináltok olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért csináltok olyat, hogyha valakit jobbra húztok a tinderen, ő rátok ír majd szétváltok tőle?

Figyelt kérdés
Az ilyen gerinctelen csajokat legszívesebben pofán merném és úgy érzem jogosan tenném, mert nem tisztelik meg a másikat azzal, hogy válaszolnak. Minek vagytok fent, hogyha nem vagytok képesek a másiknak válaszolni? Az is nagyon gáz, hogy legtöbbször azt várjátok, hogy a másik kezdeményezzen, ami már szexizmus is.
2019. márc. 29. 08:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Én nő vagyok, mégis csinált velem ilyet férfi. Úgyhogy ennyit arról, hogy jajdeszemetek a nők.

Illetve a te pedig agresszív és nőgyülölő vagy. Mégis mit vársz?

2019. márc. 29. 11:28
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

Ez férfiaknál is gyakori az utóbbi pár hónapban. Főleg akkor,ha nem válaszolsz neki 24 órán belül akkor garantált az unmatch :D

Amúgy meg ilyen embernek ,mint te én se írnék vissza,remélem soha nem fog összehozni az élet ilyen férfival aki képes lenne "pofán verni" ,mert nem tetszik neki valami.

2019. márc. 29. 13:01
 23/25 anonim ***** válasza:
95%
Unmatchelt már velem pali csak azért, mert pár óra szünet állt be a beszélgetésben. Tindert nem szabad halálosan komolyan venni, van olyan, akinek ha nem akarsz aznap este a numerája lenni, le is töröl.
2019. márc. 29. 13:19
 24/25 A kérdező kommentje:
Jó kicsit elvetettem a súlykot a kirohanásommal, bocsi ha ezzel valakit megijesztettem, nekem csak rosszul esik ez és nem egyszer fordult már elő. Tökre tetszett a lány mindig megnézem azt, hogy mit ír magáról, hogyha van valami közös akkor nem sablon mondattal indítok. Aztán megy a szétválás több ilyen alkalom volt. Facen is volt erre példa, más társkeresőkön is. Alapjáraton nem vagyok aggresszív csak az ilyenek miatt szomorú leszek és ez néha átcsap aggresszivitásba. Nem szeretem, ha valakinek nincs gerince.
2019. márc. 29. 18:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy elég idegesítő dolog, velem is történnt már, de azt el kell fogadni, hogy a másik fél SEMMIVEL sem tartozik! Tehát azt teszi, amit szeretne. Nem gondoltál rá, hogy véretlenül húzott jobbra és nem akart megbánatani mert szerinte így jobb neked?

21/F

2019. júl. 30. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!