Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért csináltok olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért csináltok olyat, hogyha valakit jobbra húztok a tinderen, ő rátok ír majd szétváltok tőle?

Figyelt kérdés
Az ilyen gerinctelen csajokat legszívesebben pofán merném és úgy érzem jogosan tenném, mert nem tisztelik meg a másikat azzal, hogy válaszolnak. Minek vagytok fent, hogyha nem vagytok képesek a másiknak válaszolni? Az is nagyon gáz, hogy legtöbbször azt várjátok, hogy a másik kezdeményezzen, ami már szexizmus is.
2019. márc. 29. 08:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen szöveg után nagyon jol tették, hogy szetvaltak.
2019. márc. 29. 08:56
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
A stílusodból kiindulva már semmin sem csodálkozom.
2019. márc. 29. 08:57
 3/25 A kérdező kommentje:
Olyat azért nem írok oda, hogy nőket vernék. Csak arról írtam, hogy a gerinctelenség miatt megérdemelnének egy két pofont.
2019. márc. 29. 08:58
 4/25 anonim ***** válasza:
23%
A kérdező tök jogos kérdést tett fel. Nem is értem, már az is baj lesz, ha férfiak ratokirnak? Akkor takarodjatok le a tarskeresokrol. Nevetséges a nők agyatlan gondolkodása.
2019. márc. 29. 09:00
 5/25 anonim ***** válasza:
5%

Ez a női privilégium. Úgy válogathatnak a férfiak között, mintha egy boltban az árut vizsgálnák. Ha leakasztanak a polcról valamit — mert miért ne, az árat nem nézik —, és később kiderül, hogy mégse tetszik, egyszerűen eldobják.

Nekik ez természetes, bele sem gondolnak, hogy egy átlag srácnak hónapokig nincs match, és ez milyen érzés.

2019. márc. 29. 09:03
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Agyatlan erőszakos idióták!komolyan mondom, mar total nem akarok pasit ilyenek miatt.

Hogy valaszoljak is:ha van 100, amibol rair 50 ugye írjon visszavmindenkinek, azf is, hogy nem. Mert erre van az embernek ideje es energiaja.meg hogy egy bocs megse megirasaval idegrohamot kapva olyan valaszt kapjon, amilyen stilusban itt is irsz

2019. márc. 29. 09:04
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Uristen, elet legnagyobb gondja, hogy valaki nem randizik honapokig. Ebbe igy bele kell bolondulni...irigykedem
2019. márc. 29. 09:05
 8/25 anonim válasza:
100%

Stílus maga az ember... :)

Az elején én is sokszor "véletlenül" szuperlikoltam, míg meg nem tanultam a használatát rendesen, de kétségtelen egy üzenet azért beleférne, hogy "bocsi, véletlen volt" vagy valami ilyesmi! :)

2019. márc. 29. 09:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Csak arról írtam, hogy a gerinctelenség miatt megérdemelnének egy két pofont."

Ha ilyenekkel pont nem akarnék ismerkedni.

2019. márc. 29. 09:08
 10/25 A kérdező kommentje:
Persze azért vannak gerinces nők, akik írnak és némelyikkel tök jól elbeszélgetek, de zéró toleranciát kéne bevetni a szexista, egoista, királynők ellen! Ha zavar a stílusom akkor tenni kéne az igazságtalanságok ellen és gerincesnek lenni, aztán higyjétek el senki se fogja azt mondani, hogy a nőket verni kell és stb. Amúgy nem vagyok erőszak párti sőt ellenzem, de nem csodálkozom azon, hogyha valaki erőszakot alkalmaz.
2019. márc. 29. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!