Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csináltok olyat, hogyha valakit jobbra húztok a tinderen, ő rátok ír majd szétváltok tőle?
Ez a női privilégium. Úgy válogathatnak a férfiak között, mintha egy boltban az árut vizsgálnák. Ha leakasztanak a polcról valamit — mert miért ne, az árat nem nézik —, és később kiderül, hogy mégse tetszik, egyszerűen eldobják.
Nekik ez természetes, bele sem gondolnak, hogy egy átlag srácnak hónapokig nincs match, és ez milyen érzés.
Agyatlan erőszakos idióták!komolyan mondom, mar total nem akarok pasit ilyenek miatt.
Hogy valaszoljak is:ha van 100, amibol rair 50 ugye írjon visszavmindenkinek, azf is, hogy nem. Mert erre van az embernek ideje es energiaja.meg hogy egy bocs megse megirasaval idegrohamot kapva olyan valaszt kapjon, amilyen stilusban itt is irsz
Stílus maga az ember... :)
Az elején én is sokszor "véletlenül" szuperlikoltam, míg meg nem tanultam a használatát rendesen, de kétségtelen egy üzenet azért beleférne, hogy "bocsi, véletlen volt" vagy valami ilyesmi! :)
"Csak arról írtam, hogy a gerinctelenség miatt megérdemelnének egy két pofont."
Ha ilyenekkel pont nem akarnék ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!