Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csináltok olyat, hogyha valakit jobbra húztok a tinderen, ő rátok ír majd szétváltok tőle?
persze, ha valaki szerinted nem gerinces, azt agyon kell verni, és ez tök természetes.
Helyes,m tök normálisan gondolkodsz....
6# akkor ne akarj! Senkit nem érdekel,de akkor hamár fent vagy társkeresőn akkor ne huzogasd a pasikat vagy akkor igen is irj vissza mindnek, aki ertelmes levelet ir. 100bol radirnak 50en abbol 40 ugyis vagy bunko vagy idiota, a maradek 10re biztosan van időd. Vagy akkor minek vagy fent ha nem? Mit varsz?
Egyebkent nem vagyok fent tarskereson, csak voltam egy par eve, boldog parkapcsolatban elek es nem vagyok eroszakos, csak azok a nok hiszik azt akik szandekosan huzzak az ember agyat aztan ok vannak megsertodve mert kiprovokaltak.
"Uristen, elet legnagyobb gondja, hogy valaki nem randizik honapokig. Ebbe igy bele kell bolondulni...irigykedem"
Ki beszélt RANDIRÓL? Egy-egy kósza matchről van szó, amiből rohadtul nem lesz randi. Nem hónapokig, hanem évekig. De ez számodra elképzelhetetlen, mert rohadtul el vagy kéneztetve a társadalom által.
Az a helyzet, hogy tök jó, hogy vagytok ti is, az ilyen lelki szegények, akik úgy viselkednek, mint a kisfiúk, mert a lány nem válaszolt nektek. Azért nagyon jó, hogy ti is léteztek, mert mi nők emiatt sokkal, de sokkal jobban tudjuk értékelni és megbecsülni azon férfiakat, akikkel érdemes ismerkedni, beszélgetni.
Talán azon kéne elgondolkodni, hogy vajon miért nem válaszolnak nektek, nem sértődötten dühöngeni, mint egy kisgyerek.
Érdekes, ha nekem egy férfi normálisan írt, én mindig válaszoltam, de tudjátok, az ilyeneket, mint a kérdező, nagyon könnyen kiszűri egy értelmesebb nő és azonnal inaktiválja a beszélgetést.
Még szerencse, hogy értelmes, jó modorú férfiak is léteznek nem csak a való életben, de a társkeresőkön is.
A páromat is így ismertem meg, a sok farokmutogató gyökér között azért akad egy-egy értelmes is, akikért mégiscsak érdemes felregisztrálni a húspiacra.
Az ilyeneknek pedig, mint te, maradjon az alja, bár lehet annak sem kellesz, azért vagy ennyire kibukva.
:-)
Olyat és úgy írtál nekik ami azonnali kioldást generált, mint a biztosítéknál, jobb ez mintha elkezdene magyarázkodni, hogy nem tetszel neki a stílusod.
Férfiak is alkalmazzák ezt a szó nélküli kapcsolat megszakadást online felületeken, ha a nő úgy megnyilvánul meg ami számukra visszatetsző.
"Agyatlan erőszakos idióták!komolyan mondom, mar total nem akarok pasit ilyenek miatt."
Lehet, mindenkinek jobb lesz akkor :D
Ismét egy kérdés, ahol a fő kérdésre alig írnak választ, de a kérdező személyébe belekötnek. Jár a keksz, egy általános iskolás kompetenciafelmérésen megbuknátok!
A válasz amúgy egyszerű: Egónövelés. Egy csomó nő felmegy társkeresőre, behúz egy csomó srácot, örömködik, hogy mennyi matchet hozott össze. Aztán végül úgyis azzal a párral áll neki ismerkedni, akik már eleve jobban bejöttek neki.
Szerintem ezért nem kell felpofozni senkit. A társkereső rendszerek felelősség lenne, hogy az ilyen felhasználókat tiltsa, hogy tényleg csak azok maradjanak, akik valóban társat keresnek. Részben ezért sem akarnék online társkeresőt használni.
"gerincesnek lenni, aztán higyjétek el senki se fogja azt mondani, hogy a nőket verni kell és st"
Szóval ha úgy viselkedunk, ahogy szerinted kell, akkor nem kell minket verni.
Meg jó, hogy sehol nem vagyok fent es így nem tudok ilyen alakokba belefutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!