Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ha egy lány szerelmet vallana nektek? úgy hogy mindketten 14 évesek vagytok.

Figyelt kérdés

megmondaná hogy így még soha nem érzett senki iránt sem stb.

és hogy nem is vár el tőle semmit csak úgy gondolta hogy ezt jobb ha tudja az illető és ez magyarázat is a hülye viselkedésére is a lánynak.hogy ilyen feszült és félrebeszél mert ideges.

2010. júl. 3. 23:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

elég gáz ami a az én korosztályomban megy tudom...

de most létszi a kérdésre válaszoljatok:S

elég fontos lenne.

2010. júl. 4. 00:05
 12/14 anonim válasza:
hát ez érdekes :) ha mondjuk az én legjobb barátnőm ezt mondaná én lesokkolnék. mertazért ijenkorban kezdenek el paaizni/csajozni az emberek és mész egy helyen az illetővel és aztmondja h tyű de szép ez a csaj :/ hát kicsit fura lenne de mondjuk attól függ hogy fogadja :/
2010. júl. 4. 00:40
 13/14 anonim ***** válasza:

csak az nem derül ki, hogy te mit szólsz a dologhoz?

neked bejön a csaj?

mert ha igen, jöjjetek össze bátran

2010. júl. 4. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha egy olyan lányról lenne szó, akivel kifejezetten jóban vagyok, akkor azt mondanám neki, hogy ez lehet, hogy csak erős kötődés, vagy lehet, hogy holnapra már vége is lesz. (Már, ha én nem érezném ugyanezt. Ha én is szeretném, akkor elméletileg semmi probléma, de gondolom, itt nem ez a helyzet...) Megkérdezném tőle, hogy mit gondol, kerülnünk kell-e egymást, vagy megoldható a dolog, hogy alapból nem mászik rám. Ha azt mondja, továbbra is találkozhatunk, nem kell félnem tőle, akkor is meggondolnám a dolgot, mert bizonyára nem lehet kellemes egy olyan személlyel együtt tartózkodni, akire nem úgy nézel, ahogy ő rád (ezt rá értem, nem akarom, hogy ő kellemetlenül érezze magát).

Ha csak ismerős lenne, akkor megmondanám neki, hogy csak azért szeret, mert nem ismer. Ennyivel ott is hagynám, hiszen nem is nagyon van közöm a lányhoz.

2010. júl. 4. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!