Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a feleségemet, hogy többet szexeljünk? Már nagyon el vagyok keseredve. Vagy mást kéne keresnem? 35F

Figyelt kérdés
Hiába vagyok kedves, figyelmes segítek mindenben otthon, hogy ne legyen fáradt, de semmi. Ő nem kívánja (ezt meg is mondta) és a részéről ennyi. Jóformán ha havi egy szex jön össze persze amikor neki kedve támad... Csak az bánt hogy nem is akar nekem örömet okozni ezek szerint. Minap is átöleltem simogattam erre ő végigsimítja az álló répámat erre közli hogy megy csinál valami reggelit... Utána meg nem érti miért vagyok mogorva meg ideges. Csak ugye erőszakoskodni meg nem akarok az már nagyon gáz lenne.
2010. júl. 3. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! Álj ki az asszony elé és légy férfi és változtassatok a szexen.
2010. júl. 4. 00:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Mintha csak az én férjem írta volna rólamí!!!

Mi is így vagyunk.

De én vágyom a szexre,most is masztiztam,viszont annyit veszekedtünk az utóbbi időben,h nem tudom vele élvezni.

Épp eldöntöttem,h megcsalom.Csak félek.....

2010. júl. 4. 01:10
 13/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Szerintem első körben a beszélgetés a témáról nem árthat, de nem sok minden fog kiderülni belőle. Nekem az a meglátásom, hy a csajok (tisztelet a kivételnek) szülés utáni szexuális igénye lecsökken. Ez fokozottan vonatkozik a gyerek 2 éves koráig sajna. Ebben van hormonális ok is, de lehet egy olyan is, hy a nő ugy gondolja a sex csak addig kell amig megvan a gyerek, utána meg már csak nyűg az egész?!

2010. júl. 4. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Ajánlanék egy könyvet: Kramer & Dunaway: Miért kevés a szex a férfiaknak? Miért kevés a szerelem a nőknek? (Studium Effektive Kiadó).
2010. júl. 5. 01:12
 15/15 anonim ***** válasza:
2012. nov. 26. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!