Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotoknak írogatna egy lány?

Figyelt kérdés
Tehát van egy lány, aki olyan hetente, de van hogy gyakrabban ráír a páromra ( ő magától nem ír neki), és mivel a párom nem akar bunkó lenni vele, válaszol neki mindig. Titeket ez zavarna?
2019. márc. 25. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Én bízok magamban, bízok a páromban és bízok a kapcsolatunkban, úgyhogy egyáltalán nem zavar az ilyesmi. Ha téged ez zavar, akkor jól gondold át, hogy a három dolog közül melyikek azok, amelyikekben nem bízol.
2019. márc. 25. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az, ha a pasim nem állítaná le...
2019. márc. 25. 19:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát tudom, hogy a párom nem akar tőle semmit és bízom is benne egyébként, csak azért mégis fura, hogy azután is visszaír neki, miután a lány bevallotta, hogy bejön neki, mert hogy nem akar bunkó lenni...
2019. márc. 25. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Beszélnék a barátommal és elmagyaráznám neki őszintén, hogy mi ezzel a probléma. Konkrétan megmondanám neki, hogy ez tipikus női játszma, amit a csaj csinál, és közénk akar állni ezzel a viselkedéssel.

Exemnek egyszer így levezettem, hogy mit gondolnak, mire számítanak az ilyen lányok, utána azonnal le is tiltotta a csajt.

Tehát ez az első lépés.

A második lépésről pedig nem kell tudnia a barátodnak, hogy ne essél nagyot a szemében. Második lépésként megkeresném a csajt személyesen, és kicsit megszorongatnám a nyakát. Ennyi lenne kérem szépen. :)

2019. márc. 25. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, magadból indulsz ki nem? Neked van(volt)ilyen tipikus játszmád, másokat meg nem ismersz annyira. Néha azt nem értem, úgy odavan mindeki pl a horoszkópokért, nem esett le hogy nem mindenki olyan mint te? Nem hiszem el hogy nem beszélgethetnek emberek egymással, ha a párod pl a csaj szemében abszolút nem vonzó, de semennnyire, és a párodnak a csaj nem az esete. Szépen elmagyaráztad a párodnak, hogy működik az összes ember szerinted, jól elhitte, aztán valaki más meg egyszer elmagyarázza neki hogy csak ki akarod venni a baráti társaságából, azt is egyből elhiszi, aztán nézegethetsz. Nincsen a párodnak önálló véleménye?
2019. márc. 28. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem magamból indultam ki, hanem az ismeretségi körömből. Sokszor voltam már lelki szemetesláda, olyanokat is elmondtak nekem a lányok, amiket szégyelltek másnak elmondani. Gusztustalan, irigy, önző, rivalizáló sok nő. Tisztelet a kivételnek, mert az is van.

A csaj meg konkrétan rámászott a volt páromra, amikor az részeg volt. Na, így már kerek minden? Még szép, hogy egy ilyen után letiltotta.

2019. márc. 29. 13:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze ilyen után érthető hogy letiltja, mert sajnos ilyen is van. Párom is mondta hogy nyomult rá egy csaj miután kidobta a barátja (ismerem én is őket), de utána szerencsére kibékült az exével, csak vigasztalásnak kellett volna neki. Ezek miatt az ember már a normális beszélgetésekben sem bízik. Pedig pl én sokat beszélgetek más neműekkel is, pedig nagyon szeretem a párom, és az se zavar ha ő beszél barátokkal, kivéve ha olyan akin látszik hogy nyomul.
2019. márc. 29. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!