Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a múltatokat teljes őszinteséggel el szoktátok mondani a párotoknak, ha pl. lány létetekre is sok pasitok volt, akkor is?
"Egy nőn egyszerűen látszik ha túl sok pasival volt már"
Már hogy látszana? :D
Válaszom amúgy: Én szeretnék mindent elmondani a leendő páromnak, bár én férfi vagyok.
"párotoknak"
Ez tudod mit jelent? Ha hazudsz, szakítás.
Elmondtam, mert az őszinteség híve vagyok, és minden pasi akivel összejöttem, tudni akarta. Amúgy nem volt qurvásan sok, 19- 24 éves koromig bezárólag 7, és ez azóta sem változott. (29 vagyok most).
1 srác volt akinél még ismerkedés közben kiderült, hogy erősen megy nála a kettős mérce. Neki szerinte szabad a harmadik randin lefeküdni, majd otthagyni a nőt, mert az a nő aki ezt megteszi az már ribi, de ő nem....persze hogyne. Szóval meg is mondtam neki, hogy nem fogok vele randizni, mert ezt a gondolkodásmódot szánalmasnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!