Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen nőt vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen nőt vesztek el feleségül? Mik a legfontosabbak? És ha megcsal nád, miért tennéd?

Figyelt kérdés

Tehát, vannak úgy veszem észre, hogy vannak azok a nők akik bele esnek otthon a hasznos, cseléd kategóriába. Akiket sose jegyeznek el és soha nem lesznek feleségek, csak várnak, hiába döglenek bele otthon a házimunkába, a pasi a szomszéd jucikához jár át és nem érdekli semmi. És vannak a királynők akik ott hagyják a koszos zoknit ahol a férfi hagyja, vagy nem áll mindig pacekban a ház, de a férfi tiszteli, felnéz rá. El jegyzi, feleségül veszi, és nem kerül a hasznos kategóriába. Nem fogják megcsalni, mert boldogok velük.

Milyen férfit akar a nő? Mi teszi boldoggá? Min múlik, hogy valaki cseléd lesz vagy királynő a férfi szemébe? Mitől tekinted Nőnek a nőt? Mennyire fontos, hogy mindig csinos legyen és úgy várjon haza, stb? Remélem van kedvetek válaszolni,férfiak. Köszönöm nektek 😊

2019. márc. 25. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az első típus saját magát rendeli alá a kapcsolatban, nincs önbecsülése. Nem tiszteli saját magát, ezért más sem fogja.

Legyen rendben magával, kiegyensúlyozott.

2019. márc. 25. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Értékelem és hálás tudok lenni érte, ha feltalálta magát, míg elvagyok hazulról vagy segíteni akar, mikor otthon vagyok, de az igazán fontos nekem, hogy szeretve érezzem magam és szerethessem én is.
2019. márc. 25. 23:25
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor rám magány vár, ha nem tudok kis qrva lenni. Jó tudni ezt is.
2019. márc. 25. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!