Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólja le mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólja le mindenki a vékony nőket?

Figyelt kérdés
Pedálul miért baj az, ha egy nőnek vékonyak a lábai, de amúgy van melle és formás feneke?
2019. márc. 25. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nagyon vékony barátnőm van. Én pedig hatalmas darab vagyok. Erre varrj gombot! Volt dundi barátnőm is. Nekem az alkat sosem volt mérvadó, a személyiségébe szerettem bele mindegyik páromnak.
2019. márc. 25. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Sok a túlsúlyos. Amúgy én nem vagyok túlsúlyos, de jellemzően kritizálom a nadrágtervezőket, mert az én megizmosodott lábamra sehogy nem tudom felvenni a cső fazont, ami évekkel ezelőtt divatba jött, mert annyira szűk azoknak a nadrágoknak a lába, derékban hiába lenne elméletileg jó. :-)
2019. márc. 25. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem szidja őket, minden nő vékony akar lenni.....
2019. márc. 25. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem baj! ...és vedd úgy, hogy jól meg vagy dícsérve!
2019. márc. 25. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem szólom le őket, de nem is találnak meg engem... Ha valaki már anorexiásan vékony, csak furcsának tartom, de nem teszek rá megjegyzéseket.
2019. márc. 25. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kell foglalkozni az idiótákkal. Mindenkinek más tetszik el kell fogadni hogy van akinek az izmos,nagydarab, míg másoknak a vékony,karcsú, törékeny alkat tetszik, és olyan is van akinek mindegyik tetszik:)

De aki bármelyik alkatot leszólja az abnormális. Mindenki azt csinál a testével amit szeretne vagy azt nem csinálja.Nekünk nem mindegy?:D

2019. márc. 25. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:

A vékony alatt is sokan mást és mást értenek....van egészségesen vékony, betegesen vékony, sprotosan vékony.

ÉS fordítva is a dagadtnak is sok fajtája van....

2019. márc. 25. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!