Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak (és nők), ha megláttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (és nők), ha megláttok az utcán egy nagymellű lányt, akkor?

Figyelt kérdés

Nektek mi az első gondolatotok?

Hogy biztosan nagyon csúnyán lóghat szerencsétlennek, ha leveszi a melltartót?

Ha tényleg nagy méretről van szó (F-G, vagy afelett még), és melltartóban szép.

2019. márc. 23. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Korábban az volt a gondolatom, hogy „durva milyen nagy”, meg kb oda se mertem nézni.

Manapság meg az, hogy „szegényem, hiába ilyen szexi, a gerince nem bírja, és biztosan fáj a háta”.

Persze az igaziaknál.

A műlufikra mindig megvetően néztem, hiszen egyértelműen kommunikálja, hogy mre is vannak használva azok a mellek...

2019. márc. 23. 18:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs semmi, így ennyi. Ő is egy ember.
2019. márc. 23. 18:56
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Sajnos gyakran tapasztalom, hogy a 15-20 év közötti fiatal lányok hangosan röhögnek és megjegyzéseket tesznek.

Fériak furamód ritkábban.

2019. márc. 23. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy a férfiak biztos oda vannak érte, amúgy meg furcsa, hogy két ilyen nőt ismerek, egyikük sem szereti, próbálják lenyomni, pedig annyira szép látvány még női szemmel is.
2019. márc. 23. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem a kisebb mellek jobban bejönnek, de nézni a nagyokat is jó lehet, ha nem egy idős néni nagy lógós kannái :D
2019. márc. 23. 19:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha a testalkatához képest feltűnően aránytalanul nagy, akkor arra gondolnék, hogy plasztikázott. Furcsállnám, hogy némelyeknek mire van igénye.

Ha telt, nagymellű nőről van szó, akkor nem látnék semmi különöset ebben.

2019. márc. 23. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Cicimániás vagyok, úgyhogy inkább nem írom le...

35/F

2019. márc. 23. 19:57
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is G-s, nem fáj a hátam és futni is tudok szóval ilyen gondolataim nincsenek. De láttam már 2x is nagyon fiatal lányt H-s mellel, 16 körülieket, őket sajnáltam mert abban a korban ez inkább probléma mint áldás.

Sokszor az az első gondolatom, hogy nem jó méretű rajtuk a melltartó :) vagy hogy pechje van a férjemnek hogy ezt nem látta :p.

2019. márc. 23. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha vékony, szép arcú lány, és formás a melle, akkor én megnézem.
2019. márc. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!