Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak (és nők), ha megláttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (és nők), ha megláttok az utcán egy nagymellű lányt, akkor?

Figyelt kérdés

Nektek mi az első gondolatotok?

Hogy biztosan nagyon csúnyán lóghat szerencsétlennek, ha leveszi a melltartót?

Ha tényleg nagy méretről van szó (F-G, vagy afelett még), és melltartóban szép.

2019. márc. 23. 17:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
vékony-átlagos alkat estén, tehát nem kövér lányra gondolok
2019. márc. 23. 17:40
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Szegényke hogy fájhat a háta!
2019. márc. 23. 17:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy mióta nézem én más csöcsét?

Amire hat a gravitáció, az "lóg", kár elkezdeni a vitát.

2019. márc. 23. 17:46
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Azt, hogy kényelmetlen lehet akkora mellekkel futni, nehéz lehet kényelmes melltartót találni, illetve egy nap folyamatos séta mennyire megterhelheti a hátát.

N

2019. márc. 23. 17:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy biztosan nagyon csúnyán lóghat szerencsétlennek, ha leveszi a melltartót" Ilyet csak nagyon primitív nőktől és egy tuskó férfitól kaptam...

Mondjuk nekem E-F, drágább sportmelltartó szépen leszorítja D méretre. A futás még így is problémás, meg már a fene ki van az állandó melltartóvásárlási problémából, főleg hogy nagyon drága.

És igen tervezem a mellkisebbítést. Csak félek, hogy elcseszik és csúnya lesz. Most szép alakja van, mert nagyon vigyáztam rá az évek során. :D

2019. márc. 23. 18:03
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
84% A séta nem terheli meg, hanem ha előredőlős munkát végzek, szeretek pl festeni vagy ha írok, gépezek. Olyankor bizony igen. :/
2019. márc. 23. 18:05
 7/19 anonim ***** válasza:
20%

Arra gondolok, hogy a fejem beférne egy f-g-s kosárba. Amúgy semmi extrára nem gondolnék. :D

32/f

2019. márc. 23. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Arra, hogy adhatna nekem belőle egy kicsit, hogy az enyém nagyobb kegyen! 😀
2019. márc. 23. 18:18
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Meglep, ha azt mondom, hogy nem gondolok semmit? Minden figyelmemet a belső csendre irányítom, és a gondolatoknak nincs helyük a belső teremben, amikor épp nincs rájuk szükségem.
2019. márc. 23. 18:19
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem szoktam hatalmas mellekkel rendelkező vékony testalkatú nőket látni. Túlsúlyos nőket viszont igen, akiknek nyilván lóg.
2019. márc. 23. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!