Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti a 2-t vagy a 3 szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
randizok valamelyik nap egy sráccal,és amikor talizunk köszönünk és 3puszi.
Na de mire jó ez a 3puszi? :D
Miért nem elég a 2 ? :D
Pasik ti a 2-t vagy a 3 puszit szeretitek jobban? :)
kort is kérek:P
2010. júl. 3. 20:05
11/20 anonim válasza:
Soha nem pusziszkodok senkivel, randim még nem volt, a divatot rühellem.
Én integetni szoktam, vagy azt a vulkáni ujjtartást :D
18/F
13/20 anonim válasza:
ez ember függö teljesen, én hármat szoktam adni, de van olyan ismeröösm aki csak ketöt ad mindenkinek..:D
15/20 anonim válasza:
jaa randin,randin sosem puszylodom,kizart dolog,egy kezfogas jatekosan es viccesen,az altalaban jo benyomast kelt egy noben,vagy vicces megjegyzesek,mikor mi ugrik hirtelen az eszembe
clyde88
16/20 anonim válasza:
mindig 2-t adok és beégetem azokat akik 3-at akarnak:D ő nyomja a levegőbe én meg már rég a sörömért nyúlok
17/20 anonim válasza:
Divat.. Hehe, szerintem ez hülyeség.. :) Tényleg a valláshoz van köze. Pl itt ahol én élek, mindenki 3-at ad, mert szerbekkel vagyok körülvéve, akik meg ugye pravoszlávok. De a magyar, katolikus családokban itt is 2-t adnak..
18/20 anonim válasza:
Igazából nem is értem mi ez a 3 puszi dolog....szerintem hülyeség...
Útálom!
Kettő bőven elég!
19/F
19/20 anonim válasza:
rokonoknak mindig 1-t adok,randin 2-t,havercsajnak is 2-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!