Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti a 2-t vagy a 3 szeretitek jobban?
randizok valamelyik nap egy sráccal,és amikor talizunk köszönünk és 3puszi.
Na de mire jó ez a 3puszi? :D
Miért nem elég a 2 ? :D
Pasik ti a 2-t vagy a 3 puszit szeretitek jobban? :)
kort is kérek:P
attól függ
ha büdös vagy akkor elég ha integetsz
amúgy milyen kérdés ez már?:D
én a haverlányt nem szoktam puszilgatni, szia és kész. ennyivel lezárom az üdvözlést.
Barátnőnél pedig nincs határ.
en csak egy puszyt arcra,randin,nem megszokott,nincsen annyi erzelem benne,es nem tudni mire veli a csaj ha csak egy puszyt adsz,meg egy kicsit elegansabb is,mint 2 vagy 3.
clyde88
A 3 puszi jellemző a görög katolikusokra. nem tudom pontosan miért, kérdezd meg egy leendő görög paptól
KOMOLY
én ha puszival köszönök valakinek, akkor 2 puszi. De változó, hol hogyan üdvözlik egymást. Van ahol öleléssel, van aki csak sziázik.
F
án lány létemre nem vagyok oda a puszival való köszönésért. rokonoknak alap, hogy 2 puszival köszönök, és van akinek még egy ölelés is megy. de amúgy általában nem puszizkodok. ha nvalaki azzal akar köszönni akkor benne vagyok, de elvagyok nélküle is.
L/18
hat az a 3 puszi trendi, a 2 valakiknek keves volt es elterjedt vhogy:D
randira egy puszi, ahova jolesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!