Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti a 2-t vagy a 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti a 2-t vagy a 3 szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

randizok valamelyik nap egy sráccal,és amikor talizunk köszönünk és 3puszi.

Na de mire jó ez a 3puszi? :D

Miért nem elég a 2 ? :D

Pasik ti a 2-t vagy a 3 puszit szeretitek jobban? :)

kort is kérek:P

2010. júl. 3. 20:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

attól függ

ha büdös vagy akkor elég ha integetsz

amúgy milyen kérdés ez már?:D

én a haverlányt nem szoktam puszilgatni, szia és kész. ennyivel lezárom az üdvözlést.

Barátnőnél pedig nincs határ.

2010. júl. 3. 20:07
 2/20 anonim ***** válasza:

en csak egy puszyt arcra,randin,nem megszokott,nincsen annyi erzelem benne,es nem tudni mire veli a csaj ha csak egy puszyt adsz,meg egy kicsit elegansabb is,mint 2 vagy 3.

clyde88

3/20 anonim ***** válasza:
100%
A harmadikat lentre szoktam kérni.
 4/20 anonim ***** válasza:

A 3 puszi jellemző a görög katolikusokra. nem tudom pontosan miért, kérdezd meg egy leendő görög paptól

KOMOLY

2010. júl. 3. 20:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Legjobban a 0-t, nem szeretek vadidegenekkel puszilkodni. Ha nagyon nem tudom kihúzni magam akkor 2-t.
2010. júl. 3. 20:09
 6/20 A kérdező kommentje:
nem haverlányról van szó,hanem egy randin.. :)
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

én ha puszival köszönök valakinek, akkor 2 puszi. De változó, hol hogyan üdvözlik egymást. Van ahol öleléssel, van aki csak sziázik.

F

8/20 anonim ***** válasza:

án lány létemre nem vagyok oda a puszival való köszönésért. rokonoknak alap, hogy 2 puszival köszönök, és van akinek még egy ölelés is megy. de amúgy általában nem puszizkodok. ha nvalaki azzal akar köszönni akkor benne vagyok, de elvagyok nélküle is.

L/18

2010. júl. 3. 20:10
 9/20 anonim ***** válasza:
75%

hat az a 3 puszi trendi, a 2 valakiknek keves volt es elterjedt vhogy:D

randira egy puszi, ahova jolesik

2010. júl. 3. 20:12
 10/20 anonim válasza:
50%
ennyire nem vágjátok? a 3 puszi az barátság jele 2-t nem adnak sose! Ez Miskolcon így van haverok közt és fiú lány fele is. 2 nem jó mert páros de am teljesen 0 jelentőséggel bír a válasz egyszerű(divat)
2010. júl. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!