Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak közül sokan miért nem tisztelik a nőket?
Nem mindegyik, de sokkal rosszabb ez az arány, mint külföldön.
Ha valaki kint az utcán utánam kiabál valami trágár dolgot, az biztos, hogy magyar. Meg persze magyarul is kiabálja, mert reméli, hogy nem értem.
Illetve külföldi férfiakat még nem hallottam olyan hangnemben nőkről nyilatkozni, ami a magyaroktól sajnos megszokott.
El nem tudom képzelni, hogy itt valaki arra hivatkozva tiltakozzon az ellen, hogy gyerekes anyukával jöjjön össze, vagy ne adj isten, elhagyja a saját párját szülés után arra hivatkozva, idézem "szarrá van elletve".
Illetve idegennyelvű platformokon töredék annyi trágár üzenetem érkezik, mint itt például. Egyet ha kaptam valaha, míg itt elég gyakoriak sajnos.
Nem mondom, hogy minden nyugat-európai szent, vagy minden magyar bunkó, de németeket vagy angolokat még nem hallottam az utcán utánam kiabálni valami aljasságot.
"A magyar férfiak parasztok"
Értem. A nyílt szexizmust és kollektív gyűlölködést itt felpontozással jutalmazzák.
Azt hiszed, hogy ezzel most jól visszaszóltál? LOL. Egy mondatból nem ismered meg senkinek a mentalitását. Nem értesz egyet velem. Nem kötelező. Sértve érzed magad. Miért is? Mit számít neked az én véleményem? Nekem a tiéd például egyáltalán nem.
Nem vagyok már fiatal, éltem eleget külföldön és itt is, nem csak saját párkapcsolatokból indulok ki, mert az kevés volt hála Istennek (hosszú távú) de a körülöttem élő párok életét is látom, rengeteg emberrel beszélgetek, olvasom a hozzászólásokat rengeteg témában.
A magyar emberek le vannak maradva a nyugathoz képest. Ezért sok itt a xenofóbia, rasszizmus, hímsovinizmus. Én is megtapasztaltam azt fiatal lányként hogy itthon beszólogattak, sőt volt aki a mellemet megfogta az utcán, buszon. Külföldön soha. Rendesen kultúrsokk volt hazajönni húsz évesen, másfél év után. Később már rutinosabb voltam és persze a mi kis országunk is fejlődött valamennyit. Éltem kint pár évet több helyen is, de ilyen mértékű maradi sötétséggel sehol sem találkoztam, mint itthon. (meg gondolom, keleten mindenhol)Lehet, hogy a mai huszonévesek már mások,azt nem tudnám megmondani, de 30-tól felfelé elég jól látszik a trend. Mint mindig, tisztelet az intelligens kivételnek.
“a magyar pasik többsége van alacsony szinten.”
Kollektív gyűlölködés. Ez aztán tényleg nagyon felvilágosult, nyugati dolog.
"Mit számít neked az én véleményem? Nekem a tiéd például egyáltalán nem."---Ismételten mondom, biztos igazad van, ezért is írtál ismét fél A4-enyi ömlengést a válaszomra.
Mellesleg a gyűlölködésed már az első sorból kitűnt, utálod a férfiakat OK, utálod a magyarokat OK, imádsz gyűlölködni OK, de kérlek ne itt tedd, ne rombold jobban a magyarok életét, köszönjük!
Mi lenne, ha a magyar férfiak elkezdenének normálisan viselkedni a nőkkel és akkor nem kéne azt hallgatnotok, hogy a külföldiek mennyivel magasabb szinten állnak tőletek? Túl nagy energiabefektetés lenne a középkori agyatok számára?
Az, hogy a külföldi férfiak mentalitása ezerszer egészségesebb a magyar férfiakénál, az egyszerű megfigyelésen alapuló tény. Mint, ahogyan az is, hogy a magyar férfiak mentalitása sokkal jobb a muszlim férfiak mentalitásánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!