Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan úgy tartják hogy a magyar lányok a legszebbek a világon. De ez kinek jó? Nem lehet hogy jobb lenne ha inkább a legcsúnyábbak lennének?
Ráadásul az itt élő lányoknak nincsenek olyan hatalmas elvárásaik, mint a magyar lányoknak, miközben többet nyújtanak. Otthon nem tetszettem egynek se, itt a két kezemen nem tudom összeszámolni, hogy hánynak tetszettem már.
Azért, mert pár ember ezt mondja, még nem lesznek a legszebbek. Vannak köztük szépek és kevésbé azok is.
Attól pedig nyilván nem lesz jobb, ha valami minél rosszabb. Nem is értem, hogy merült ez fel. Vagy a filléres fizetés, éhezés, is jobbá tenné az életed? Hiszen ezen az elven az is könnyebben elérhető.
Szóval "kedvescsaba", ha ez komolyan gondoltad, akkor van egy rossz hírem.
Azért mert te szerencsétlen vagy a nőknél, attól még nem kell általánosítani.
Nem mindenki olyan szerencsétlen, mint te.
Ráadásul nem kell ahhoz vagyon, hogy boldog legyél.
Tudod, a saját szintednek megfelelővel kéne kezdeni. Ha átlag kereseted van, akkor ne vágyj olyan csajra, aki csak az anyagit nézi.
Egyébként pedig a szépség relatív.
A magyar nők nem a legszebbek,hanem amit a médiában amit látnak,annak a képnek akarnak megfelelni!
Azért is van ennyi szingli nő,de megerdemlik!
Sajna, el kell keseritenem a magyar lanyokat. De eszakabbra meg szebbek vannak legalabbis az atlag. Nekem volt egy ismerosom Helsinkibe, odament egy "mekis" csajhoz, s megkerdezte, hogy o most itt modelkedik vagy mit kostoltat. Erre a csajszi mondta, hogy nem, egyszeru alkalmazott.
Amugy vilagviszonylatban en akiket kerdeztem, azok szerint az orosz csajok a legszebbek. Kiveve a spanyolok, ok hulyek, mert szerintuk az olasz nok a top kategoria. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!