Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom aszexuális, mit csináljak?
Már 6 hónapja együtt vagyunk, de még nem feküdtünk le, mert mindig azt hajtogatta, hogy korai még és hogy várjunk vele.. gondoltam biztosan azért, mert szűz vagy valami..
De meguntam a várakozást
Szóval éppen ülve csókolóztunk az ágyon, de én úgy gondoltam, hogy mostmár mehetnénk egy kicsit tovább is, szóval ledöntöttem az ágyra
Eddig még nem is volt semmi baj, de amikor elkezdtem leszedni az övet róla (amit amúgy lehetetlen, nem tudom ki gyártotta, de lakatokat is csinálhatna)
Megálított
Azt mondta, hogy.. idézem "Szerintem aszexuális vagyok"
Nem tudom hány percig néztem üveges szemekkel lesokkolva, de biztos sokáig ugyanis megkérdezte, hogy minden oké e..
Hát persze.. a pasim most vallotta be, hogy nem akar lefeküdni velem.. konkrétan SOHA, de igen amúgy minden oké..
Utána elkezdett sírni, hogy megérti ha emiatt elhagyom..
Nem tudom mit csináljak... nagyon szeretem.. mindennél jobban, de azért elég ilyesztő belegondolni, hogy igazából már soha többet nem lehet szexuális kapcsolatom senkivel...nem mintha valami mániákus lennék, de azért egy párszor az embernek szüksége van rá..
Az lehetséges egyébként, hogy egy gyerekkori trauma eredménye?Az apja egy alkoholista állat volt és verte az anyját meg őt is..meg ki tudja nem akarom tudni, hogy történt e több, mert valószínűleg megölném..)
(Ja, igen és én 21F vagyok ő pedig 19F)
Kérlek segítsetek, olyan nehéz ez a helyzet...
Nőként írtam volna, hogy szakíts vele.
Két férfi...nincs könnyű dolgotok, de lehet, csak van benne félelem, gátlás, el nem fogadás, vagy bármi.
Nem vagyok ilyen kapcsolatoknak szakértője (másféléknek sem), de talán próbáljátok megbeszélni.
Türelemmel, szeretettel sok minden megoldható.
Mindenek előtt beszélj vele. Mondd el, hogy te nem szeretnél szex nélküli kapcsolatban lenni és vagy találjatok valami kompromisszumot, vagy sajnálatos módon tovább álltok egymástól.
Elképzelhető, hogy trauma miatt van ez, de erről is beszélgessetek mielőtt elrángatod pszihológushoz (mert ha esetleg az aszexualitása ettől független csak beletaposol a lelkébe.)
Lényegében csak ülj le vele és beszélj és hagyd beszélni. Mi nem tudunk érdemleges választ adni mert nem ismerünk titeket, ti viszont ismeritek egymást.
Ha valóban aszexuális az nem valószínű, hogy trauma hatására alakult ki nála. Vannak ilyen emberek, akik nem vágynak a testiségre, személyesen is ismerek ilyen embert.
Én úgy vélem, hogy egy kapcsolat nem tud hosszabb távon jó és harmonikus lenni, ha a szexuális igények nagyon nagy mértékben eltérőek. Lehetsz bármilyen szerelmes a párodba, de a farkad mocorog és a jobb kezes megoldás egy ideig megoldás, de életed végéig nem. Tehát lehet nem akarod, de valószínűleg egy idő vinni fog a farkad és szexelsz mással. Pár éve szexeltem egy sráccal, akivel azért beszélgettünk is. Elmondta, hogy 5 éve van párja, de a párját jó, ha évente 2-szer rá tudja venni a szexre, de abban se sok köszönet van. Ő viszont kb naponta 5-ször szexelne annyira igényli a szexet. Ezért titokban a párja mellett másik srácokkal szexel, mert nem bírja szex nélkül. Mondta, hogy a párját nagyon szereti, sose akarja elhagyni, de nem tud szex nélkül élni. Szóval, bármennyire azt mondod, hogy Te kitartasz mellette szex nélkül is, ez csak egy ideig lesz így, aztán vagy szétmentek vagy félremész mellette.
Amúgy szerintem lehet beszélnie kéne egy szexuálpszichológussal, hogy tényleg aszexuális vagy valami más van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!