Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen aszexuális a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen aszexuális a barátom?

Figyelt kérdés
Barátommal kb. havi egyszer vagyunk együtt... Elég régóta tart ez az állapot, én sokszor mondtam már neki hogy ez nekem nem jó, meg hogy mondja el mi a baja velem, de sose válaszol... Mindig csak ígérget, hogy változtat, de soha nem történik semmi. Nekem már elegem van, hogy mindig nekem kell kezdeményeznem, meg könyörögnöm... Pedig nem vagyok nagy igényű, heti 1-2 alkalommal én is megelégednék. De annyira reménytelen a dolog, nagyon el vagyok keseredve. Mit tehetnék? :( 22L és 23F
2016. máj. 2. 21:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
azt hogy lelépsz. nem lesz nehéz dolgod, pasiból sokkal könnyebb olyat találni aki szeret dugni
2016. máj. 2. 21:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan biztos az, hogy aszexuális. :D Lehet van valakije.

De figyeld mindjárt írja a sok kanos, hogy "na majd én ellátom rendesen a bajod, írj privit 32F" anélkül, hogy tudnák, hogy is nézel ki.

2016. máj. 2. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
van valaki más??
2016. máj. 2. 21:39
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
na majd én ellátom rendesen a bajod, írj privit 32F
 5/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy nézel ki.

67/Kan

6/19 anonim ***** válasza:
40%
2016. máj. 2. 21:40
 7/19 anonim ***** válasza:
55%
2016. máj. 2. 21:40
 8/19 anonim ***** válasza:
elsőre se voltál vicces 70%
2016. máj. 2. 21:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Biztos nincs más, együtt lakunk, nem igazán jár el egyedül sehova, ha meg igen, tudom merre. Privátot nem kérek, köszönöm :)
2016. máj. 2. 21:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem tudunk sajnos választ adni erre. Leírsz 1 állapotot, de semmilyen körülményt és titeket sem ismerünk. F
2016. máj. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!