Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen aszexuális a barátom?
Figyelt kérdés
Barátommal kb. havi egyszer vagyunk együtt... Elég régóta tart ez az állapot, én sokszor mondtam már neki hogy ez nekem nem jó, meg hogy mondja el mi a baja velem, de sose válaszol... Mindig csak ígérget, hogy változtat, de soha nem történik semmi. Nekem már elegem van, hogy mindig nekem kell kezdeményeznem, meg könyörögnöm... Pedig nem vagyok nagy igényű, heti 1-2 alkalommal én is megelégednék. De annyira reménytelen a dolog, nagyon el vagyok keseredve. Mit tehetnék? :( 22L és 23F2016. máj. 2. 21:35
11/19 anonim válasza:
én 5 éve lettem egy ilyen kapcsolatban élő lány szeretője. Azóta igaz szakítottak is, de pár évet még elvoltak az én segítségemmel. :D
12/19 anonim válasza:
szerintem is kamu kérdés, mert semmi használható információt nem adsz, hogy válaszoljunk. honnan a fenéből tudjuk, hogy miért nem akar veled szexelni?
mindig így viselkedett? fáradt? stresszes? nem talál vonzónak? alapjáraton keveset szexel? gyógyszert szed? merevedési zavarai vannak? nincs orgazmusa? függő? depressziós? elhanyagolja magát? érted, millió körülmény lehet mögötte...
13/19 A kérdező kommentje:
Mit írjak még? Nincsenek egészségügyi gondjai, többször mondja hogy csinos vagyok, a többé és a kevésbé stresszes időszakokon is ilyen. Régebben még a kapcsolatunk elején volt talán többször az együttlét (2 és fél éve vagyunk együtt).
2016. máj. 2. 22:23
14/19 A kérdező kommentje:
Azért vagyok én is tanácstalan mert elfogadható indokot nem találok... azért írtam hátha gondoltok valamire, amire én nem.
2016. máj. 2. 22:24
15/19 anonim válasza:
Az eggyik lehetséges állapot hogy nem kíván téged . Szerintem menny el egy szex-shop ba és vásárolj valami nagyon dögöset és azzal álj oda elé . Vagy mond azt neki hogy (bármit megteszel neki) ezt imádjuk hallani a legjobban .Ha pedig ez se jön be akkor oda álsz elé kikapcsolod a tévét és szemtől szembe megkérdezed és addig nem hagyod békén amíg számodra kielégítő választ nem kapsz
16/19 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy nem adsz rendes infot- hogy nem írsz semmit arról az egy szexről, hogy az milyen. Az szuper mindkettőtöknek? Valami ott kell legyen, nem?
17/19 anonim válasza:
Évekig emberi kapcsolatokkal foglalkoztam, és sajnos észrevettem, hogy ez a jelenség egyre gyakoribb. Lenne pár tök furcsának tűnő kérdésem: Hogyan viselkedik veled a barátod a szexen kívül? Összebújtok? Random odamegy hozzád és ad egy puszit vagy csókot? Kéz a kézben sétáltok az utcán? Mennyire keresi a társaságodat? Mennyit nevettek együtt? Ha megtörténik a dolog, akkor utána összebújva beszélgettek még vagy egyszerűen vége és kész? Milyen gyakran mondja, hogy szeret? Mennyire álltok ugyanazon az érettségi fokon?
18/19 A kérdező kommentje:
Az a havi egy sem olyan szuper, inkább olyan megvolt és kész... Amúgy szoktunk összebújni, meg puszi, kézenfogás stb. bár ezt is inkább én kezdeményezem.. az a baj, hogy ha már benne van a szituációban akkor oké, meg élvezi, csak kezdeményezni meg rávenni magát nem nagyon megy. Tegnap addig kérdezgettem míg azt nem mondta, hogy azért nincs kedve nekiállni mert lusta és nehéz erőt vennie magán.
2016. máj. 3. 10:40
19/19 anonim válasza:
nézd, egy kapcsolatnak alapja a szex. ha nem szexeltek, akkor lehettek haverok is. szerintem elég gáz, ha valakinek az a kifogása a szex ellen, hogy lusta, vagy nincs kedve. ezt pontosan azok szokták mondani, akik nem vonzódnak már a partnerükhöz. mi a párommal annó kb. letéptük egymásról a ruhát, még évekkel azután is, hogy összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!