Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy nőnek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy nőnek nincs kisportolt alakja?

Figyelt kérdés

Tehát nincs elhízva, normális testartásban (értsd, nem ülve összekuporodva) a hasa is lapos, nem lóg semmi sehol, de nincs egyetlen látható izma sem.

Pl:

[link]

[link]

[link]

Nem feltétlenül azért, mert nem mozog/sportol, hanem csak mert nem edz.

2019. márc. 18. 12:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát 56kg-san ugyanúgy festettem, mint 60kg-san."

Ez egyszerűen nem igaz. Kérdezz meg pár pasit aki ismert 56kg-san.

2019. márc. 18. 18:16
 42/47 A kérdező kommentje:

De igaz.

Akárkit kérdeznék, azt mondanák, nem volt különbség. Egyedül 50kg-san mondták, hogy fogytam valamennyit, de akkor se voltam modellalkat.

2019. márc. 18. 18:25
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
A képen látható alkat szép és teljesen normális. Pont jó! Sokan összetennék a kezüket ha így néznének ki nem 100 kg-osan! Én direkt visszahíztam kb ilyenre mert túl vékony voltam,sokkal jobban áll minden rajtam hogy gömbölyödtem. Hasban is gömbölyödtem és ki nem sz_rja le? :D Az a lényeg jól érezd magad a bőrödben,csak ha nem látod magad szépnek akkor fogyj le(ha tudsz...). Ja és én értem miket mondassz,nem mindegy milyen az ember alap testalkata (magasság,csípő,mellbőség, vállszélesség, cmennyire szálkás,csontos esetleg stb.). Pl. van akin a súlytöbblet is arányosan oszlik el, nem csak a hasra, csípőre rakódik.
2019. márc. 18. 18:37
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleve nagyon széles a medencém, így tíz-tizenkét kilóval ezelőtt is csak egy mérettel hordtam kisebb nadrágot. Akkor miért nincs genetika? Már ha csak ezt nézzük, akkor is van! De igenis genetika kérdése, hogy ki mennyire hízékony.

Lehet, hogy valaki jól néz ki, aki napi rendszerességgel több órát van a konditeremben, aztán jönnek a gyerekek, és választhat, hogy bébiszitter csak azért, hogy jól nézzen ki, vagy törődjön a gyerekeivel normális anyaként, aztán meg jön a hiszti, megcsalás válás stb. Irreális elvárás szerintem egy átlagos nőtől, hogy munka és gyerek mellett még kondizni is járjon, hogy "szép lapos" hasa legyen.

2019. márc. 18. 18:50
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem vonzanak a nőn az izmok szóval amit linkeltél, az nekem ideális.
2019. márc. 18. 20:50
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen testalkat számomra okés.
2019. márc. 18. 22:04
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem is igazad van, mert én pl genetikailag vagyok nagyon jó alkatú (nagy mell, lapos has, viszont a csípőm lehetne szélesebb), és csomó egészségtelen kaját eszem, mégis 53 kg-nál sosem voltam több (168 cm). Szénhidrát és cukor a táplálékom nagy része, mondjuk sokat nem eszem. Most el kezdtem edzeni, és már látszik az eredmény. Én formásodni szeretnék, mert csak vékony voltam, tehát nem az a fitt fajta vékony. Nagy izmokat én sem szeretnék, csak kerek feneket, meg edzettebb combokat.

Szerintem egyáltalán nem ciki ha valaki nem edzett, de azért egészségtelenül elhízva se legyen. Aki telt, de jól eloszlik rajta a felesleg, az szerintem egyáltalán nem gond. Egészséges keretek között legyen én azt mondom. Mióta edzek, az étkezésre is jobban figyelek, úgyhogy én ilyen szempontból is ajánlom, de én azt is elfogadom ha valaki utál edzeni.

2019. márc. 24. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!