Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy nőnek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy nőnek nincs kisportolt alakja?

Figyelt kérdés

Tehát nincs elhízva, normális testartásban (értsd, nem ülve összekuporodva) a hasa is lapos, nem lóg semmi sehol, de nincs egyetlen látható izma sem.

Pl:

[link]

[link]

[link]

Nem feltétlenül azért, mert nem mozog/sportol, hanem csak mert nem edz.

2019. márc. 18. 12:52
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem ez az ideál, és nem tökéletes.

Csak sajnos tudom a saját korlátaim, és hiába tűznék ki valami szuper testalkatot célnak, nem tudnám elérni.

Ugyanígy nem tudom elképzelni az életem, hogy ezentúl ne igyak kávét, csak feketén, vagy hogy soha ne egyek semmit, aminek íze is van (mert ugye a gyümölcsben is cukor van, meg a zöldségben is, szóval nem sok minden marad), és kalóriaszámoljak még álmomban is.

(nem arra akarok utalni, hogy most zabálok, mert közel sem)

2019. márc. 18. 13:33
 22/47 anonim ***** válasza:
25%

[link]

[link]

[link]

[link]

Akkor mozogj többet, ennyi a titka. Ha nem szeretnéd étrendet változtatni, akkor mozogj egy picivel többet.

Lehet hullahoppkarikázni, ugrálni, futni, jógázni, úszni.

Nem tudom, hogy miket szoktál mozogni, de akkor ezek szerint jóval többet eszel, mint amennyit elégetsz, vagy csak éppen hogy szinten tartod magad.

2019. márc. 18. 13:42
 23/47 anonim ***** válasza:
91%

Ide ugyanazok az incelek írnak, akik szerint a nőknek túlzó elvárásai vannak, és ők csak egy átlagos lányt szeretnének?

🤔

Kérdező:

[link]

Marilyn Monroe 42-es méretett hordott, szóval volt vagy 70 kiló. Mégis a legismertebb szex szimbólum a mai napig.

Szerintem az életben nem sportolt összesen két órát.

Az a gond, hogy a mai srácok hentaion meg anorexiás, photoshoppolt modelleken nőnek fel, és 40 éves korig nem látnak meztelen nőt élőben.

2019. márc. 18. 13:42
 24/47 anonim ***** válasza:
2019. márc. 18. 13:48
 25/47 anonim ***** válasza:
74%
Férfiakról ilyen nincs?
2019. márc. 18. 13:50
 26/47 A kérdező kommentje:

Többé kevésbé tartom a súlyom 10 éve 2-3kg ingadozással maximum.

Megpróbálok többet sportolni, de érdekesmód ha kilókban látszott is a változás, látványra nem annyira.

Tehát 56kg-san ugyanúgy festettem, mint 60kg-san.

2019. márc. 18. 13:52
 27/47 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem akarok étrendet változtatni, csak arról, hogy nem tudnék pufi rizsen meg kalóriaszegény zöldségen élni végleg.

Mert ugye a tejben, gyümölcsben, és mindenben, ami ebből készül, cukor van.

A csokoládé meg az édesség nem hiányozna ha nem létezne se, ha havonta egy kocka csokit megeszek, sokat mondtam.

2019. márc. 18. 13:55
 28/47 A kérdező kommentje:

Inni kizárólag csapvizet szoktam, ásványvizet maximum akkor veszek, ha úton vagyok, akkor is csakis menteset.

Szóval, cukros üdítőkről se kell, leszokjak, mert sose voltak az étrendem része.

2019. márc. 18. 13:57
 29/47 anonim ***** válasza:
94%

Pff... A linkelt képeken látható hölgy teljesen rendben van!

Nagyon sok magyar nő összetenné a két kezét hacsak már ilyen alakja lehetne!

Tudod nem minden a külső...

Egyébként meg baromi lelombozó mikor nem lehet egy fagyit vagy egy pizzát vagy bármit megenni egy nővel mert ő fogyózik...

De hatalmas szinten megy az agymosás és sokan be is dőlnek beki úgy mint te kedves kérdező.

Tudod napjainkban sok van a kirakatban, de kevés van bent!

2019. márc. 18. 13:57
 30/47 anonim ***** válasza:
14%

Na, ezért írtam, hogy fogalmad sincs a témáról, de máris okoskodsz.

Ki mondta, hogy aki egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat az csak puffasztott rizsen és kalóriaszegény zöldségen él???? :O

Uram atyám. Miért tartunk még mindig itt?

Az tejcsokit meg le lehet váltani minél magasabb kalóriatartalmú étcsokira.

Pl.

fehér rizs helyett barna rizs

fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű vagy magvas kenyér

péksütiket el lehet felejteni

meg lehet tanulni kenyeret sütni, könnyű és legalább tudod, hogy mi van benne

gyorsan felszívódó szénhidrátokat csökkenteni kell

estére ne egyél szénhidrátot

igyál napi minimum 2 liter vizet

de rengeteg recept van, ami nem bonyolult és mégis egészséges

2019. márc. 18. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!