Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy nőnek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy nőnek nincs kisportolt alakja?

Figyelt kérdés

Tehát nincs elhízva, normális testartásban (értsd, nem ülve összekuporodva) a hasa is lapos, nem lóg semmi sehol, de nincs egyetlen látható izma sem.

Pl:

[link]

[link]

[link]

Nem feltétlenül azért, mert nem mozog/sportol, hanem csak mert nem edz.

2019. márc. 18. 12:52
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
29%

Össze-vissza keversz mindent kérdező, úgy, hogy f..ngod sincs az egészről.

A második kép, amit linkeltél, ő genetikailag vékony.

Viszont az elhízott csajból lehet úgy lapos hasút csinálni, hogy nem anorexiás gebe lesz belőle, mert persze, belőle olyat nem lehet, mint az első.

De ilyet simán lehet:

[link]

Nem kell a kifogás. Ha valamit el akarsz érni, azért tenni is kell.

2019. márc. 18. 13:16
 12/47 A kérdező kommentje:

Ilyet nem szeretnék, ez nem tetszik, nem valami törékeny.

És lapos hasról volt szó, nem izmosról.

Akkor mégis van olyan, hogy genetika? Jé!

2019. márc. 18. 13:17
 13/47 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj, kérdező, itt egy csomó pasi nyávog, hogy nekik az edző is mondta, hogy nem tudnak izmot felszedni. Náluk lehet genetika, nőknél nem. Ez a világ.
2019. márc. 18. 13:19
 14/47 anonim ***** válasza:
85%
En egyetertek Veled kérdező. Pedig en is diétázok rendszeresen, vagyis alapból nem eszek cukrot, se tejet, se fehér lisztet es sportolok rendszeresen, de soha nem leszek olyan, mint amit az 1es válaszoló linkelt. Mar annak is örülnék, ha olyan lennek, mint amit Te linkeltél. De nem baj, ha emiatt ciki vagyok es nem kellek senkinek, a lenyeg, hogy amugy makkegészséges vagyok, mert figyelek magamra. Es akkor mi van, ha nem illek bele a divatmintaba? Max egyedul maradok.
2019. márc. 18. 13:21
 15/47 anonim ***** válasza:
11%
Akkor ciki,ha kisportolsz pasit akarsz. De ,ha jo neked az atlag ferfi kis pokhassal,akkor ok.
 16/47 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, ki állította, hogy nincs genetikailag lapos has?

Mondatértelmezés?

Azt írtam, hogy kis százalékban vannak genetikailag lapos hasak! Pl. aki genetikailag egy anorexiás vékony nő.

Minden más esetben mozgás+étkezés.

17/47 A kérdező kommentje:

Nem szoktam nézni a külsőt ennyire, aki eddig tetszett, azok közül a többség inkább mackós volt, talán két normál testalkatú, de egyikük sem sportolt soha semmit.

A kifejezetten kisportolt test nem tetszik a férfiakon sem.

Csak hát ugye nő vagyok, és én nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy akkora hiba legyen a külsőmben, hogy nem vagyok kisportolt vagy modellvékony.

Akkor se, ha genetikai korlátok miatt nem megy.

2019. márc. 18. 13:24
 18/47 anonim ***** válasza:
10%

Lepontozták az 1-es válaszolót, de igaza van.

Biztosan savanyú a szőlő...

2019. márc. 18. 13:27
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus itt mindenki vak? Lekövérezik a normál testalkatot... Gratulálok.

Ha valaki nőiesen arányos az már kövér?

Kérdező: nem, semmi baj nincs azzal ha egy nőnek nincsenek látványos izmai.

2019. márc. 18. 13:29
 20/47 anonim ***** válasza:
14%

De ki a szarnak tetszik a modell vékony? Kb. mindegyik olyan szegény, mint aki vmi holokauszt táborból szabadult...amit linkeltél, hát...én elsírnám magam ha nap mint nap ilyet kellene néznem, vagy jól lekötözném, aztán tömném belé a kaját. :)

Egy nő legyen gömbölyű, de nem lógó gömbölyű. Sport és kaja (normális, nem szénhidrát bomba). És hidd el, meg látszik, bárkin.

2019. márc. 18. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!