Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol fugg az, hogy valamelyik ferfi nepszeru a noknel, valamelyik meg egyaltalan nem?
Ez benne van a genekben?
Vagy van olyan, hogy fiatalabb koraban nem volt nepszeru, aztan meg igen? Esetleg forditva?
Ha az illető tősgyökeres fèrfi,ösztönösen férfiként cselekszik:
- Ambìciozus,cèlokkal rendelkezik
- rendelkezik erőforràsokkal vagy mindent megtesz èrte,hogy rendelkezzen bàrmi àron
- ebből következik egzisztenciàja van
- izmos erős fèrfias testalkat,minimum 80kg
- igènye van az èlmènyekre,utazgatàsra,jönni menni
- intèzkedik amikor kell,nem rinyàl hanem elintèzi a dolgokat mindig,problèmàkat mindig megoldja nem sìrankozik
- meg tudja csinàlni kisebb nagyobb hàz körüli teendőket,csap szerelès pl
- prèmium ruhatàra van,stílusos
- rendben tartja lakàsàt patyolat minden
- vezető,aki koordinàl
- tanìtó
- szexuàlis intelligenciàja extrèm magas
- Nagyon magas EQ
Szerintem ez tesz minket fèrfivà,igazi fèrfivà.
Így van 4-es,de ehhez olyan csaj kell aki mimdem tekintetben megfelel nekem ès èn neki.
Pàrom kiràlynőkènt kezelem tenyeremen hordozom amìg ,,ìgy viselkedik", de èn vagyok a kiràly ès ha nem hozza a szintet akkor elveszem tőle a jó dolgokat.
Azonban egy igazi nő megfelelően bànik velem ,ès èn megfelelően vele.
Tantra tanfolyamok,Yoni masszàzs tanfolyam, olvasàs technikàkról.
Plusz figyeled a nőt folyamatosan mi jó neki,bìrod többször egymàs utàn,könnyen ràhangolòdsz a nő testère,tudod mi kell neki.
Ezeket tanfolyamok,gyakorlat,könyvek,akàr szexuàl pszichològussal koznultáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!