Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lesztek depressziósak ettől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesztek depressziósak ettől?

Figyelt kérdés

Nincs munkám, megvallom, ha szégyen, ha nem, nem is volt még. Ezt csak azért hozom fel, mert alapból ez miatt nem járok emberek közé. Nincsenek barátaim se.

Szóval a kérdés arra irányulna, hogy mivel nincs párom sem, így ugye magányos farkas vagyok már jó ideje.

Nem szoktam irigykedni senkire sem, mert nem sajnálom senkitől sem a boldogságot, viszont még is megesz a feje, ha párokat látok.

Most voltam kint motorozni, de eddig tökre letojtam ezeket a dolgokat, de lehet csak azért, mert kb 1 éve lesz hogy egyedül vagyok megint.

És látni a párokat, nem tudom, de annyira elveszi minden kedvemet. Egyszer voltam az életembe nagyon szerelmes, az a lány is csak elárult, és összetört. Igazság szerint olyan lett mint a mostani tinik többsége, hogy csak is helyes pasikra bukik. Na hát én közelébe nem vagyok ennek.

Nagyon nem szeretek emberek között lenni, mert nem akarom látni a párokat :(

2019. márc. 15. 15:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Ha jól tévedek te vagy aki valami kislánnyal volt együtt érdekes hogy egy egy karakter hogy megmarad az ember fejében.

Szóval azt még mindig nem értem miért nem dolgozol? Mert tartod magad a fogadalmadhoz? Vagy mi köze van annak amit leírtál ahhoz hogy most nem dolgozol? Eleve miből élsz?

Amit írtak nem rossz. Kell egy normális külső mert így ápolatlanság és mély szegénység sugárzik a képről. A másik amit a haj arcszörzet (na az rémes) és ruha mellett változtatnék az a hely ahol fotózkodsz. Szerencsésebb lenne valami szép természeti háttér mert az olyan vidám élő és vagy kicsit messzebbről vagy felülről fotózni.

Az öregesen kifestett fal lógó vezetékkel kócosan azzal a cuki bajuszkával és szakáll kezdeménnyel amiről a fiúk tizenévesen leszoknak általában és nem véletlenül valamint egy öreg pulóverben alulról fotózva hogy látszon a tokád nem épp vidám és kedv csináló képet eredményez.

A testeddel ingyen is lehet kezdeni valamit hisz az önsúlyos edzés és egészségesebb kicsit visszafogottabb táplálkozás nem drága játék. A ruhatárad pénzt is igényelne de mindenképpen hozzá kéne nyúlni mert ez a pulcsi azt üzeni hogy nincs pénzem és lesz.rom hogy nézek ki.

És fontos lenne hogy szerezz munkát egyrészt nem tűnne úgy hogy életképtelen vagy másrészt lenne pénzed hogy változtass és gondolom a hazra/lakásra is rá férne egy kis fiatalítás. Emellett magabiztosabb is lennél talán lennének kilátásaid emberek között lennél napi 8 órában ami jót tenne a magányodnak illetve szociális készségeidnek és nem mellesleg kirántana abból hogy nincs egy ritmusa az életednek. Lehet még olyanokat is találnál akikkel jól kijössz. És ha az első munkahely nem jön be keresel mellette másikat ha meg van váltasz. Előbb utóbb lesz olyan ahol ha másért nem a társaságért jó lesz ellenni.

Ha ezt mindet megteszed az hatalmas változást hoz minden téren.

2019. márc. 15. 18:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Közben csak az alap kérdésre nem sikerült válaszolni elnézést. Engem akkor se nagyon zavartak a párok mikor egyedül voltam mert hittem hogy lesz nekem is és bár mikor párokat láttam kicsit össze szorult a szívem de ahogy tovább mentem már nem is érdekelt.
2019. márc. 15. 18:17
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha párokat látsz nézd meg milyen ruhába van a pasi milyen a haja és gondolkodj el hátha neked is az jól állna. Aztán kondizz testsúlyos edzés, neten találsz videókat, Aztán egy kis napozás főleg arcra. Az edzés eléggé rád fér, utána helyes leszel.
2019. márc. 15. 18:43
 14/28 anonim ***** válasza:
66%

Az egy dolog hogy nem vagy egy matyohimzes.

De az, hogy hülye elméletek mögé rejted a lustasagodat az tökéletesen elriaszt minden normális nőt.

Felőlem aztán azt csinálsz amit akarsz, szidhatod a pártot a vilagot, marcsikat az ötödikrol, de ha akarsz akár egy középkategóriás sunat a minimum hogy egy középkategóriás ember szintjére el kell jutnod.

Jelenleg 0-10 skálan az iromanyaid alapján a -3on vagy.

2019. márc. 15. 18:46
 15/28 anonim ***** válasza:

Vágass normális frizurát, vegyél egy két divatos ruhát, és sose fényképezd magad alulról. Ja és mindig figyelj, hogy mi látszik a kép hátterében.

Keress munkát, az majd ad egy kis önbizalmat is, meg nem mellesleg pénzt..

2019. márc. 15. 19:11
 16/28 A kérdező kommentje:

Most egy haverom levágta a hajamat, tudom azt mondtam nincsenek, de igazából vele régen jóba voltam, csak exem miatt neki sokat sírtam, és emiatt nem beszéltünk sokáig.

Mostanában kezdtem el járni hozzá.

Most adott pár cuccot. 3 pólót meg egy pulcsit.

[link]

Most így nézek ki, plusz megborotválkoztam.

2019. márc. 15. 19:47
 17/28 anonim ***** válasza:
alakul, még sok edzés kis napozás(nem most) ez exed meg csak néz majd hogy kit veszített :)
2019. márc. 15. 20:04
 18/28 A kérdező kommentje:

Ő nem fog. Nagyjából 5 éve szakított velem. És igazából nem is érdekel annyira, mert... na mindegy, nem fontos.

Edzeni viszont nem fogok, ilyenre sose vitt rá a lélek.

2019. márc. 15. 20:13
 19/28 A kérdező kommentje:
Amúgy is sok olyan pasinak van barátnője, aki nem edz egyáltalán semmit.
2019. márc. 15. 20:13
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó de ők fizikai munkát végeznek. Épp eleget edzenek közben. Pl raktárosnak, kőművesnek nem kell edzeni, az tény. Nekik olvasni kell :)
2019. márc. 15. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!