Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem lesztek szomorúak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem lesztek szomorúak, borúlátóak ettől a sok megcsalós kérdéstől?

Figyelt kérdés

Nem olyan nagyon régóta, de boldog párkapcsolatban élek. A későbbi életemet pedig a klasszikus családmodell szerint képzelem el, feleségként, anyaként. A jelenlegi párommal egyébként ezt el is tudom képzelni, jól megvagyunk, soha nem adott okot a féltékenykedésre.

A környezetemben mostanság rengetegen házasodnak (ez nyilván a koromból adódik), én is egyre inkább vágyom már rá.

Viszont itt gyakorin lépten-nyomon megcsalós, szeretős kérdésekbe botlom. Elvileg boldog házasságban él a kis feleségével/férjével, de azért a kollégájával összejár kefélni, mert az újdonság az mégis csak újdonság. Hiába választotta a párját, azért egy idő után még is csak jön valaki, aki szebb, fiatalabb, izgalmasabb.

Ti ettől nem akadtok ki? Nem gondolkodtok el rajta, hogy mi van, ha ti is így jártok? Ha hozzámentek életetek szerelméhez, gyereket szültök neki, ő meg 10 év múlva mégis csak más karjába megy, mert egy hosszú kapcsolat akármennyire is tökéletes, a folyamatos újdonság és izgalom nem lehet meg benne.

2017. nov. 17. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az vagyok és félek is ettől
2017. nov. 17. 13:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem. Attól, hogy látom magam körül, a megcsalás olyan mint az ebéd, vagy is, valószínű jön:((

A kapcsolatunkkal kapcsolatban, soha nem voltak ilyen gondolataim. Megtörténik, elég akkor gondolkodni, hogyan tovább. Addig, ilyesmivel, nem rongálom a hangulatom, közérzetem.

2017. nov. 17. 13:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem, a férjem akkor se feküdne le mással, ha megkérném rá.
2017. nov. 17. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem félek.

Ha megcsal akkor megcsal, ha nem, akkor nem.

Felesleges olyanon idegeskedni, amit nem tudok befolyásolni. Ha megadok mindent érzelmileg, és ennek ellenére megcsal, az a ő baja. Én mosom kezeim.

2017. nov. 17. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem, pedig csaltak már meg engem is. Nem a világ vége (csak a kapcsolaté :)), túl lehet rajta lépni.

Nem adott a férjem okot bizalmatlanságra, egyenes és korrekt embernek ismerem, miért büntetném azért, mert más gerinctelen? Minden problémát megbeszélünk egymással, nyílt és őszinte köztünk a kommunikáció, úgy gondolom, mindent megteszünk egymásért. Majd ráérek akkor aggódni, ha megtörténik, sose hittem a "jobb félni, mint megijedni" mondásban, pont fordítva gondolom - ez persze nem azt jelenti, hogy vak lennék az egyértelmű jelekre.

2017. nov. 17. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem. A férjem soha nem csalna meg.
2017. nov. 17. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
15%

Engem felizgat és kifejezetten férjes nőkre hajtok.

Jól látod, ha tudják otthon legalizálni, kitalálni valami fedősztorit, simán benne vannak egy kis félrelépésben.

Esküszöm 10-ből 9 nő félrelép.

2017. nov. 17. 13:55
 8/15 anonim ***** válasza:

2#, Ha jól csináljátok kis dolgaitok, sose lesz ilyen.

S ez egyben válaszom fele is. Aki tudja, hogyan létezzen egy kapcsolatban, semmi ehhez hasonlótól kell tartania.

Már a tény, hogy valakivel ez félelmet kelt, erős jelzés, hogy bőven van hova fejleszteni kapcsolatait.

2017. nov. 17. 14:10
 9/15 anonim ***** válasza:

1. Nem létezik az, hogy minden nő megcsalja a párját (ahogyan azt a férfiak határozottan állítják),

2. Csak amatőr férfiak léteznek, akiktől nagyon messze van az, hogy hogyan kell kezelni a nőket (ha pl. lenne fiam, akkor biztos, hogy nem lennék annyira trehány, hogy ne meséljek neki erről vagy ne mutassak szakirodalmat).

2017. nov. 17. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:

szomorú vagyok de nem félek

még kilátásban sincs senkim

2017. nov. 17. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!