Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem lesztek szomorúak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem lesztek szomorúak, borúlátóak ettől a sok megcsalós kérdéstől?

Figyelt kérdés

Nem olyan nagyon régóta, de boldog párkapcsolatban élek. A későbbi életemet pedig a klasszikus családmodell szerint képzelem el, feleségként, anyaként. A jelenlegi párommal egyébként ezt el is tudom képzelni, jól megvagyunk, soha nem adott okot a féltékenykedésre.

A környezetemben mostanság rengetegen házasodnak (ez nyilván a koromból adódik), én is egyre inkább vágyom már rá.

Viszont itt gyakorin lépten-nyomon megcsalós, szeretős kérdésekbe botlom. Elvileg boldog házasságban él a kis feleségével/férjével, de azért a kollégájával összejár kefélni, mert az újdonság az mégis csak újdonság. Hiába választotta a párját, azért egy idő után még is csak jön valaki, aki szebb, fiatalabb, izgalmasabb.

Ti ettől nem akadtok ki? Nem gondolkodtok el rajta, hogy mi van, ha ti is így jártok? Ha hozzámentek életetek szerelméhez, gyereket szültök neki, ő meg 10 év múlva mégis csak más karjába megy, mert egy hosszú kapcsolat akármennyire is tökéletes, a folyamatos újdonság és izgalom nem lehet meg benne.

2017. nov. 17. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Én nem vagyok az, bár nekem egészen más a szemléletem, nevezetesen az, hogy az ember alapjáraton nem monogám, így egy kapcsolat lényege, hogy az adott időpillanatában ki legyen élvezve, aztán ha egyszer jön egy harmadik fél, vagy ellaposodik a dolog, akkor vége, ez van, majd jön egy új szerelem.
2017. nov. 17. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Én eddig nem vagyok szomorú, mert eddig mindig velem csalták meg a férjüket.

Az pedig, hogy valaki mint pl a 3-as válaszoló írta, hogy a férje soha nem csalná meg....hát ilyenre soha senki ne vegyen mérget.

Az emberek nagyon jól meg tudják játszani magukat és nagyon jól tudnak színészkedni.

Ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen, sokan vannak akik nem lépnek félre, de azok viszont nagyon jól választanak és nagyon szerencsések.

2017. nov. 17. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem, azt se bánnám, ha megcsalna legalább tudnám, hogy kell neki a nő, de nem inkább az alkohol mindennap.
2017. nov. 17. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak a fő kérdésre válaszolva: nem, mert legalább beigazolódik, hogy miért ne kezdjek eleve bele.
2017. nov. 17. 23:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem félek tőle, mert nem bánt különösebben. De akkor már inkább legyen nyílt kapcsolat, az őszinteséget többre értékelem.
2017. nov. 17. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!