Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor szinte "öljük egymást"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor szinte "öljük egymást" mégse tudjuk elengedni egymás kezét. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Párommal nagyon sokat veszekszük az utóbbi időben, sőt nagyon durván (csak szóban), de valahogy nem tudunk szabadulni egymástól. A szex is fantasztikus. Van ez másnál is? Miért van ez? Néha úgy gondolom, jobb lenne külön, de vhogy mégse megy.

2019. márc. 14. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Volt ilyen, engem a gyerek tartott elsődlegesen a kapcsolatban. Az ex folyton azt vágta hozzám, hogy ha elválunk, sose látom majd a gyerekemet. Szóval veszekedtünk, kibékültünk, újra veszekedtünk. Valószínűleg még most is abban a pokolban lennék, ha egy munkahelyi románc nem mozdít ki a holtpontról. Az a nő úgy bánt velem, mint aki ér valamit, ez pedig megmutatta, hogy lehet váltani és ki lehet jönni a szar helyzetből is. A románcnak már rég vége volt, amikor végre elmentem egy ügyvédhez és elindítottam a folyamatot lesz ami lesz alapon. Már az ex minden mocskolódása se tudott ezen változtatni, hazaküldtem az anyjához az ország másik végébe. Életem legjobb döntése volt, az ex leckét kapott abból, hogy nem ő szabja meg, láthatom -e a gyereket vagy nem, rá egy évre pedig megtaláltam a mostani feleségem. Soha ne maradj egy bántalmazóval csak azért, mert nem látod a kiutat. Van kiút és veled kezdődik.
2019. márc. 14. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
30%

Mi igy voltunk. De aztan megoldottam a problemakates nem veszekszunk. A szex nalunk is jo.

Ha kicdit is ugy erzed,nelkule rosszab,akkor nem szabad szakitani.

N

2019. márc. 14. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Amint meglátod társaságban hogy mások hogyan is viselkednek egymással és milyen egy szeretetteljes és normális kapcsolat,elengeded a mostanit.Csak annyi a különbség,hogy közben elvesztegetsz 5-10 évet amit már sosem kapsz vissza.Maradni mert jó a szex?Elárulom,hogy dugni a legtöbben egész tisztességesen tudnak,a nehezebb dolgokon szokott elbukni az egész.Ne várd meg hogy elmenjen a fiatalságod egy fos kapcsolatban.
2019. márc. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!