Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond, ha azt szeretném, hogy egy lány házias legyen szeressen főzni, takarítani, de nem szeretném, ha elvárná tőlem a férfias dolgokat, mint szerelés, barkácsolás és stb?
"Tartalmas időtöltéseitek legyenek"
Aha, értjük bogàrkàm :)
És hogyan?Te nézed, hogy ő a napi x óra munka utàn még a szrt pucolja helyetted is, te meg dicséred, hogy milyen ügyes.Értjük, ez tényleg tartalmas időtöltés.
Írtam neked, hogy hétköznap is főzök, mert du. 4-re hazaérek, de pl holnap csak este 1/2 9 körül, mert ilyen a munkàm.
A lànyom hazaér suliból du 4-re, pàrom 2-re, nyilvàn fognak enni.(épp gulyàslevest főzök)
Mélységesen csalódnék a pàromban, ha megvàrna a mosogatnivaló, szerencsére nem egy életképtelen férfivel élek együtt.Tudja, hogy reggel 1/2 7-től bent leszek a munkahelyen, gondolhatja, lenne a fenének kedve nekiàllni mosogatni este 9-kor.
Ma, mivel pihenős vagyok, mosok, vasalok, megcsinàlom a dolgokat amiket kell, de ha tovàbb bent vagyok, akkor ő csinàlja meg.
És képzeld, kialakítottunk egy pici konyhakertet, épp ami csak hàrmunknak kell, paradicsom, paprika, zöldbab, zöldhagyma, a gyerekkel holnap du. kimennek az udvarra, elkezdenek tenni-venni.
Tavaly ilyenkor épp nem volt munkàm, én csináltam.
Azért az együttélés tudod így működik valahogy.
De majd megtapasztalod, csak készülj fel, ezt egyetlen épeszű nő nem fogja neked toleràlni.
Hölgyeim! Egy igazi főnyeremény! Szeret dolgokat ide oda pakolni, de nem takarít, nem főz, semmihez nem ért. Viszont, amíg ti kiganézzátok, ő ápolja a kapcsolatot (Wtf????)
LOL
Kérdező, de akkor ha jól veszem ki a szavaidból, most egy szemétdomb vesz körbe mert nincs baràtnőd?
Attól mert valaki nem nőnek született, még igenis alapvető dolog, hogy igényes legyen sajàt magàra, de a környezetére is.
Amikor először jàrtam itt pàrom hàzàban, azt hittem lehidalok, mintha àllandó, mindennapos bejàrónő tartanà rendben a hàzat, az udvart meg kertész.Hàt baromira nem, hanem neki alapvető, hogy nem szemétdombon élünk, hanem tisztasàgban.
Visszatérve a minőségi időtöltésre:
Nekem az tudod mit takar?Elmegyünk kiràndulni, elmegyünk moziba/színhàzba, nyaranta együtt bogràcsozunk vagy grillezünk, de úgy, hogy egyikőnk sem szakad meg, mert elpakolni is KETTEN pakolunk el.
Amikor vendégeink jönnek, (nyàron 1-2 hétre) szerinted egyedül hogy bírnà bàrmelyikőnk is reggeli/ebéd és vacsi utàni rendrakàst?Sehogy.
Szóval nekem ezek szàmítanak minőségi időnek, a közös programok, a baràti tàrsasàg vendéglàtàsa, de hullafàradtan nem menne még egy étterem sem, nemhogy többhetes vendéglàtàs.
Te nem baràtnőt, nem minőségi időt akarsz, hanem egy nőt, akit porig alàzhatsz azzal, hogy nonstop takarít/főz/mos/vasal ràd, miközben egy polcot fel nem tennél, mert neked nincs kézügyességed.
Àruld màr el légyszíves, van amihez konyítasz is cseppet?
:DDDD Miért,szerinted ki szereti a házimunkákat ? Szerinted mindenki úgy kezdte,hogy ötfogásos ünnepi menüsort rittyentett ebédre ?
Nekem pl biztos nem kellenél,a többi nő nevében nem nyilatkozhatok. Én egyedül élek,és nyilván rendbentartom a háztartásom,főzni is tudok és szeretek is ,kapcsolatban is megcsinálnám ezeket,mert nekem igényem van rá. Ha valaki elvárná ,de ő csak a dzsuvát termelné,mehetne isten hírével. Sőt,ide sem jöhetne :DD
Amúgy egyszerűbb szereléseket is megcsinálok itthon,nem vagyok milliomos,nem fogok egy csöpögő csaphoz szerelőt hívni . Akkor mégis minek kéne egy mama kedvence kolonc a nyakamra ? :D Amúgy is baromira kiábrándító,amikor valaki pótanyukát keres magának .
ne haragudj, de ez nagyon gáz. Miből gondolod, hogy mi nők imádjuk a házimunkát? Pl. a húgyfoltos csempét sikálni a vécében?
A szex is csak úgy jó neked, ha hanyattvágod magad és csak heverészel, nehogy leess az ágyról?
Ahogy mások is javasolták: akkor fizess meg egy házvezetőnőt. Illetve ezen felül egy prostituáltat is.
Te a férfiak szégyene vagy.
"én szívesen pakolgatnék dolgokat ide-oda" Bocsi de én ezen konkrétan hangosan felröhögtem :D. Ezt hogy képzelted el? A többórás házimunkát kompenzálod max 10 perc rendrakással? Vagy egyesével hordod a barátnődnek a tisztítószereket, aztán miközben suvickol, te dícséred meg ápolod a kapcsolatot? :D Ezt te sem gondolhattad komolyan. Az nem kifogás, hogy rossz volt a fiatalkorod, sok embernek az volt, mégis megtanult egyedül boldogulni. Te simán csak kifogásokat keresel és életképtelen vagy, de elvárásaid azért vannak a nőkkel szemben.
Amúgy meg itt van kapásból 2 példa a környezetemből:
- Dédnagyanyám elég fiatalon meghalt, dédnagyapám utána újra nősült és lelépett az új feleségével, és ott maradt nagyfaterom a 3 kisebb testvérével, ő volt 16, mégsem kezdett el rinyálni, hanem talpraállt és eltartotta a testéverit, csinálta a házimunkát (arról nem is beszélve, hogy közben volt a 2. vh).
- Egyik ismerősöm anyja szintén meghalt elég korán, apuka alkesz volt, úgyhogy az öccsével ketten vitték a háztartást már 13-15 évesen, aztén amint lehetett leléptek.
Egyéb kifogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!