Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gond, ha azt szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond, ha azt szeretném, hogy egy lány házias legyen szeressen főzni, takarítani, de nem szeretném, ha elvárná tőlem a férfias dolgokat, mint szerelés, barkácsolás és stb?

Figyelt kérdés
Nincs valami jó kézügyességem és nem szeretem a házi munkákat.
2019. márc. 13. 09:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"egy lány házias legyen szeressen főzni, takarítani" - Én ezt egy felnőtt férfitől is elvárom. Ugyanis a szüleimtől ezt a mintát láttam, hogy közös háztartásban a házimunka közös. :-)

Szerelési munkákhoz meg lehet hívni szakembert pénzért, ha szükség van rá. Bár mondjuk a WC-m dugulását azért én is meg tudom oldani egy csőgörénnyel, ha nincs túl mélyen az elzáródás...

2019. márc. 13. 10:06
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
Van ám harmadik opció is : légy hajlandó változni. Tanulni. Volt páromnak él az anyja, apja, 24 évesen mégis WC PAPÍRRAL "takarított" a fürdőben mikor összeköltöztünk. Én meg dobtam egy hátast ettől. Tudtam előtte is hogy szartak a fejére a szülei, és csak a pénz kellett amit haza adott,de nem hittem hogy szó szerint semmit nem tanult otthon. Viszont ő szerette volna ha nem kiszolgálják, hanem ő is hozzátehet a dolgokhoz. Úgyhogy mindig mondta, hogy megcsinálja ezt meg azt, de mondjam meg hogy kell. Szerintem vagy 3 hónapig kellett mindent kivasalnom utána újra mikor nem volt itthon, hogy ne törjem le, és minden mással is így volt. De belejött a dolgokba. Illetve otthon anyukámat is kérdezgette mindig, mot hogyan és miért csinál. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy az nem feltétlenül gond, hogy ha annak hiányában hogy nem volt akitől megtanuld, nem mennek dolgok , viszont ha nem is akarod hogy legalább a házimunka felét normál minőségben át tudd vállalni, és legalább 3-4 kaját tudj főzni hogy ne halj éhen és ne a pizzafutár legyen a 2. számú "asszony", az viszont baj. Nagy baj.
2019. márc. 13. 10:11
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy az egyetlen férfi, aki nem ért a férfias dolgokhoz, nem is baj, mert lehet hívni azokhoz szerelőt. A baj inkább az hogy akkor nem akarod ezt azzal kompenzálni, hogy segítesz neki a valódi házimunkában és főzésben, hanem azt meg tőle várod. Az nem opció, hogy cserébe te meg ápolod a kapcsolatot, mert azt amúgy is teszi mindkét fél.

És ne gyere nekem az ügyetlenségeddel, mert házimunkát végezni mindenki tud. Veszel a konyhába konyhai tisztítószert, a fürdőszobába fürdőszobait, egy zacskó szivacsot meg egy pár gumikesztyűt ha érzékeny a bőröd. Elpakolod a cuccokat, kidobod a szemetet és az üres, koszos felületeket átfújod tisztítószerrel és szivaccsal lesúrolod, utána vizessel majd szárazzal áttörlöd. Szobákban rendet csinálsz, port letörlöd egy kendővel és utána felporszívózol, végül felmosod a padlót és készen vagy. Nézegess videókat ha magadtól nem mennek a mozdulatok.

2019. márc. 13. 10:22
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Hogy miiii?

Teszed itt az agyad, hogy kell valaki melléd, aki kiganéz, mert eddig anyukád csinálta, te meg "nem tudod". Azt ugye tudod, hogy takarítani az megy, aki nem ért semmihez?

Maradjunk annyiban, hogy akkor se vagy hajlandó a házimunkát megcsinálni, ha a kosz megesz, mert "női munka". Derogál megfogni a mosogató rongyot és a wc kefét.

Ez a legtöbb nőnél úgy kizáró ok, ahogy van.

1. Lusta vagy

2. Hímsoviniszta (lásd női munka)

3. Igénytelen

4. Buta (mert annyi eszed nincs, hogy hívsz egy takarítónőt és rendelsz kaját)

5. Ügyetlen vagy

6. A férfi szerepet is elutasítod

Mint egy ovis gyerek, épp hogy szobatiszta, egyedül eszik kanállal, de a zoknit már fordítva veszi fel.

Kösz, de ha gyereket akarok, akkor szülök magamnak. Ő legalább 4-5 évesen már elkezd önállósodni, egyszerű feladatokban besegít. Te meg már életed végéig így maradsz.

Keress házvezetőnőt! Viccen kívül.

2019. márc. 13. 10:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz marhàra nem kell nagy kézügyesség, hogy egy zàrat vagy nyikorgó ajtót megjavíts, a porszívót meg egy 8 éves is tudja kezelni, a főzést is meg lehet tanulni, a 9 éves lànyom elmondja az alapkajàkat mi hogyan készül.

Egy 120 nm-es hàzban élünk, nagy udvarral, mindig van mit csinàlni, le is petéznék, ha a füvet nem tudná valamelyikőnk lenyírni, esetleg pàrom nem ismerné a mosogatószivacsot.

Van kint egy nagy műhely is, ha bàrmit heggeszteni kell meg egyebek, meg tudja csinàlni, de én sem hívok szakàcsnőt a hétvégi menühöz, de hétköznap is főzök, du. 4-kor itthon vagyok.

Ha egy hàztartàsban élsz valakivel, akkor a te dolgod is rendben tartani a környezetedet.

Màsrészt ha a tàrsadként tekintesz a pàrodra, akkor nem cselédnek hasznàlod.

Nekem ilyen töketlen szerencsétlen sem 20 évvel ezelőtt nem kellett volna, sem most.

Amúgy az első hsz. leírta mik a kilàtàsaid.

Sok boldogsàgot.

2019. márc. 13. 10:45
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"Cserébe odafigyelnék rá, ápolnám a kapcsolatunkat, arra törekednék, hogy ne csak párok legyünk hanem barátok is, törekednék arra is, hogy tartalmas időtöltéseink legyenek."

Ez az alap. De mit tennél te hozzá a kapcsolatotokhoz?

2019. márc. 13. 10:56
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"de nehezen tudok egyedül boldogulni."

Szerinted hány nő tud férfiként tekinteni egy olyan hímnemű egyedre, akinek a magáról való gondoskodás is nehezen megy?

2019. márc. 13. 10:56
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem műkődhet a dolog,de valami jól fizető szellemi munkát kell hozzà vègezni ( pl.sikeres ügyvèd)
2019. márc. 13. 11:02
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóval... eddig anyuci ellátott, és most kell egy pótmama? Hát ez elég nagy gond, bár leginkább csak neked. Kiemelten undorító, hogy ezt a múltbéli dolgokra fogod, főleg, hogy semmi köze nincs hozzá. Sőt. Mivel apukád korán meghalt, igenis illett volna többet besegítened szegény anyukádnak, mivel magára maradt veled. Ehelyett MINDENT ráhagytál, és elvártad, hogy kiszolgáljon.

A kézügyesség pedig fejleszthető. Végtelenségig nyilván nem, de szivaccsal elmosogatni, felmoppolni a járólapot/parkettát, porszívózni, wc-t suvickolni...stb nem is kell sok. Még ha főzni nem is tudsz és nem is tanulsz meg (bár manapság azért elég sok félkész étel van, amihez csak a húst kell kisütni, esetleg rizst, tésztát főzni...), azért takarítani tényleg nem nagy művészet.

Ha pedig lusta vagy, és mindenféle lehetőséget a fejlődésre hárítasz, akkor nem igazán lesz szép jövőd, és nem csak a nők terén, hanem egyébként sem. De ismétlem, ez kizárólag a te gondod, nem a nőké.

2019. márc. 13. 11:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok egy titkot: a nők sem úgy születnek, hogy oda vissza tudják melyik tisztítószer mire való és hogyan kell használni, hanem megtanulják. Ahogy te is megtudod ha akarod. Mint ahogy sok nő is megtanult alap "férfias" eszközöket használni, mint pl egy fúrót. Nagyon alap kis dolgokhoz nem kell kézügyesség, egy polcot felfúrni például nem művészet, nem kell hozzá semmi extra tehetség csak egy kis akarat (pár fadarabból meg lécből bútort csinálni már igen, ahoz kell tudás, egy alap fúráshoz vagy hasonlóhoz nem). Egy kapcsolatot ápolni meg alap dolog, de nem sok nő fog tapsikolni, hogy mindent ő csináljon, mert te "nem tudod". Jah és nő vagyok, értek a szerszámokhoz minimálisan, a férjem meg tud főzni, ezek nem nemekhez kötött dolgok.
2019. márc. 13. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!