Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az elozo baratnojerol, felmeztelen kepeket osztott meg (felinsulasbol) az egyik kozossegi oldalon, attol a szemelytol van amit varni?
A 'hirtelen felindulásból elkövetett' cselekményt is elkövette.
Esetleg mondjuk ha (csak a példa kedvéért) felpofozna téged, majd másnap bocsánatot kérne, hogy 'jajj ne haragudj, hirtelen dühből volt csak, amúgy nem vagyok ilyen', akkor is megbocsátanál?
Aki nem képes az indulatait kordában tartani 'hirtelen', attól nem kell semmi többet várni 'lassan' se. Főleg, hogy az ilyen képek megosztása nem 3 másodperc, hanem 'telefont/gépet elő -> app megnyit -> kép kikeres -> kép feltölt'. Tehát nincs is miért 'hirtelen'-ről beszélni.
Nem, nem normális. Hasonló jellem vagyok, egyszer csináltam hasonlót dolgot. Bár azt jobb tudni, hogy az esetek nagy százalékába ez börtönnel büntetendő.
És most is van olyan videóm, képem egy másik exemről, akit egy volt haveromnak mutattam meg.
Bocs, perverz kíváncsi köcsög volt.
Az egyessel értek egyet, hogy addig amíg nem tiport bele a lelkivilágába, csak addig leszel szerencsés.
Viszont ha szakítás, megbántod, igazságtalannak fog érezni téged, te leszel a következő kiposztolt személy.
Szerintem az éremnek 2 oldala van, nem tudhatod, hogy miért tette. Persze ez nem mentesíti attól, hogy gáz, amit csinált.
Én is csináltam már ilyet, mert visszahallottam, h az én fotóm a baráti társaságán körbejárt, nyilván nem 20 év felett voltam.
És borzasztóan rossz még majdnem 15 év után is visszahallani, mert az ember szégyenli a pofáját miatta, de ez van, akkor nem gondolkodtam, nem tudom kitörölni, aki ismer, az tudja, hogy milyen vagyok igazából.
Ennek ellenére tudom az érzéseimet kordában tartani, és egyik következő sem került ilyen helyzetbe.
Szóval szerintem kérdezd meg tőle vagy figyeld tovább a reakcióit, hogy hogy viselkedik, miket mond, hogy vélekedik az exéről..stb.
Ez szerintem annyira személyfüggő. Ha mostanában történt,az gáz,de én utána járnék,h miért tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!