Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak a csajomrol meg a legjobb barátnojérol?
nos az egész ugy van hogy kozépsuliba megismerkedtem egy lánnyal...évfolyamtársak vagyunk (hívjuk szoszinek)..joba lettunk elkeztunk egyut kijárni ugy bandába...de 3 honapja át jott a sulinkra a legjobb barátnoje(hívjuk barnának) és megtetszettem neki és a szoszi eldontotte hogy osszehoz vele...ami sikerult is neki de én inkabb a szoszivel jártam volna de tudom hogy milyen magasra teszi a mércét a pasik terén ezért soha nem montam senkinek se...
de a lényeg...mindig is tudtam hogy ez a két csaj megérik a pénzuket de hogy ennyire...
hétvégen házibulizunk...jol éreztuk magunkat a barna tobbet smárolt a szoszivel mint velem...tiszta lezbi showt nyomattam ott elottunk...a szoszi azt osszes fiuval aki ott volt rajtam kivul smárolt...es kiderult hogy a csajom is ... (3fiu volt...én és a 2 legjobb baratom,persze a 2 lány joba van veluk ami nem zavar) de a csajom a legjobb barátommal smárolt...
és én egyenlore nem akarok vele lefekudni és a suliba mindenkinek azt beszélik a legjobb bárátnojevel hogy én egy akkora beszari vagyok hogy nem merem megb@aszni...mer a szoszit az egy meno csaj a suliba
MOst errol mit gondoljak? mit gondolnátok tik?
csak komoly valaszokat!!
Helyesírás fail
Amúgy azok a csajok rifkék, és valószínűleg meg is csalna... de szerintem nem baj, ha nem akarsz lefeküdni vele, nem kell elhamarkodni semmit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!