Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a legjobb "szerelmi vallomás" személyesen?

Figyelt kérdés
Én valami rövid tömörre gondoltam pl: teljesen beléd estem vagy egyszerűen megőrülök érted. Vagy jobb lenne hosszabban kifejteni hogy mit érzek ? (Még nem túl sokat beszéltem vele de már régóta ismerem és szerintem sejti hogy mi a szitu.)

2014. jún. 2. 19:03
 1/10 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vok
2014. jún. 2. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a rövid is hatásos csak vigyázz nehogy le Mosbyzd
2014. jún. 2. 19:05
 3/10 anonim válasza:
Nekem még nem vallottak szerelmet, de csak is személyesen tudnám elképzelni.
2014. jún. 2. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a Dani?:o
2014. jún. 2. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Szertelek, állandóan te jársz a fejemben, legszívesebben mindig veled lennék, olyan jól érzem magam veled.
2014. jún. 2. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:

A férjemmel vívódtunk jó ideig, úgy gondoltuk, hogy nem lenne jó ötlet összejönnünk. Aztán volt egy pillanat, mikor már nem bírta tovább, magához húzott és azt mondta: Nem bírom tovább, nem érdekel, teljesen beléd estem, megőrülök érted. (Majd megcsókolt.)

Tökéletes pillanat volt. Bár a helyzet is olyan volt, nem a tesco-ban történt.

26N

2014. jún. 2. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer vallottam, de az volt egyben az utolsó is.

Amúgy mindenképpen személyesen KELL!

2014. jún. 2. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:

"nem a tescoban történt" :D ez aranyos :P

mondjuk igen nem elég az hogy mit mondj, mindennek passzolnia kell: a helynek, az időzítésnek a hangulatnak és akkor jöhetnek a szavak és a tettek :) nem azt mondom hogy görcsölj rá, de legyen meg a pillanat varázsa, érezze, hogy tényleg fontos amit mondtál és komolyan is gondolod, nem csak random kinyögted ami az eszedbe jutott :)

2014. jún. 2. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát én sajnos facen kényszerültem rá egy éjjel de persze személyesen jobb lett volna.

Lényegre törő, lehet kicsit érzelgős de ne túl nyálas,dícsérd őt és mond el h miért járna jól veled.

:)

2014. jún. 2. 21:13
 10/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? :) Szerintem nagyon jó,hogy be akarod neki vallani. :) Hajrá! :)
2014. jún. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!