Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hónapja szakítottunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja szakítottunk, viszont hiányzik. 18-án, jövő héten hétfőn, névnapja lesz, ha felköszöntöm üzenetben, nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Tudni kell: Ő szakított, mert idők közben megismerkedett egy ápolónővel. Amikor kimondta, hogy legyen vége, még nem volt köztük semmi komoly, tehát az ismerkedésük megkezdésekor vált el tőlem, mert nem akart hazugságot hazugságra halmozni és a hátam mögött összejönni valakivel. Ma viszont láttam egy társkereső oldalon, pont ott ahol még anno megismerkedtünk...

Úgy vagyok vele, hogy hátha ennyi idő elteltével ő is másképp látja a dolgokat.

Hiszen az életben annyi minden megesik.

Ez pedig csak egy felköszöntés lenne részemről, semmi több.

Szóval mit gondoltok ? Őrültség ?!

2019. márc. 12. 17:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

De olyan egyedül érzem magam. Próbálok kapaszkodni valakibe, de úgy tűnik nem szabad és nem érdemes.

2019. márc. 12. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetekben ez a fajta óvatoskodó-kostólgató stilus gáz, igen. Hogy próbálod melegben tartani a dolgot, aztán hátha.

Ezt én soha nem igy csináltam.

Egyszerűen meg kell neki mondani, hogy igen, szakitottunk, de 2 hónap után kur...ra hiányzol, ez van.

És megvárod hogy mi a reakció.

Ez igy az őszinte, határozott megoldás.

Ha te vagy a lány, akkor is.

Max azt mondja, hogy sorry de nem megy tovább.

Az ilyen kerülgetem a lényeget stilus sztem nagyon kiábránditó. Ha egy pasi ilyen az meg gáz x5 :-)

2019. márc. 13. 06:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Őszintén megmondanám neki, kertelés nélkül, mert nem gondolom hogy ebben lenne bármi szégyellnivaló, ez csak engem igazolna, de amikor szakított, én eleve kértem és könyörögtem, hogy ne, legyen másképp és folytassuk, de erősen elutasított ! Ezekután, én nem szeretném konkrétan az arcába vágni hogy márpedig én akarlak !

Tartok az elutasítástól, ezért maradtam ennél a verziónál.

2019. márc. 13. 07:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha már akkor határozottan elutasított bárhogy könyörögtél akkor ez most sem lesz másképp.
2019. márc. 13. 08:26
 15/19 anonim ***** válasza:

#13 kérdező :

Miért tartasz az elutasitástól ?

Ez hülyeség, nem kell attól félni.

Legyél határozott, önmagad, és főleg ne legyél megalkuvó, önmagaddal szemben sem.

Majd jön a következő, ő meg ha igy összevissza ugrál, hagyni kell. Nem veled van a baj, hogy te nem voltál elég neki. Hanem neki kellett más és ennyi.

2019. márc. 14. 05:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Te el tudnád azt felejteni, hogy dobott téged egy másik nő miatt? És ki tudja mik történtek köztük?

Ha igen, és ezek után is akarnál valamit, írj neki.

2019. márc. 14. 12:10
 17/19 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Csak ezt nehéz elfogadni és megbarátkozni ezzel.

Nehéz egyedül, és talán úgy érzem ezért (is) próbálok kapaszkodni belé még mindig. Viszont, azért szerintem hétfőn felköszöntöm, csak lazán és egyszerűen, hátha... Bár, már nem hiszek a csodákban.

2019. márc. 14. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Na erre kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége. Elmondod, kérdező? :)
2020. jún. 3. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Sok idő telt el, de nagyon nem értek egyet a kommentelőkkel...

35/F

2024. jan. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!