Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha semmi életkedvem nincs a szakítás óta?
Sokszor gondolok olyanra, hogy az életemnek semmi értelme. A volt barátommal csak 4 hónapig voltunk együtt, de én semmit nem jelentettem neki. Azt mondta semmiben sem hazudott nekem, sajnálja hogy a szakítás mellett döntött, de nem tudtuk megbeszélni a dolgokat. Ezután én le is tiltottam. Már régebben is szórakozott velem. Írt nekem mikor egyedül volt, mégis nem engem hívott el randizni, hanem a volt barátnőjéhez ment vissza. Majd egy évre rá mégis összejött velem. Nekem viszont szidta a volt barátnőjét, hogy kihasználta mindenhová vitette magát a kocsijával. Meg hogy a szex se volt jó vele, meg a szabályokat sem tartotta be. Engem eleinte dicsért, én voltam számára mindenben a legjobb.
Viszont volt már arra példa hogy egy rosszul sikerült szex után csak úgy eltűnt 8 órára, hívtam nem vette fel a telefont. Amikor írtam hogy ő most szórakozik velem, azt írta hogy dolga volt, és ha ezt nem tartom tiszteletben akkor hagyjuk a kapcsolatot. Ekkor megkértem hogy ne veszünk ezen össze.
Volt úgy hogy nem voltam telefon közelben. Azt mondta ha 1 órán belül nem jelentkeztem volna ráírt volna a szüleimre.
Meg amikor egy barátnőmmel kitaláltunk egy programot, akkor is kitalált aznapra valamit, és őt választottam. Persze a barátnőm megharagudott rám.
Sok mindenbe beleszólt, még abba is hogy ha sokszor kimentem a mosdóba. Meg sokszor kérdezgette hogy mire gondolok. Még azzal is megbántott hogy a 4 hónap hangyf.......nyi idő.
Az exével 3 évig volt együtt. Ő vele biztos jobban bánt, és többet jelentett neki, mint amennyit én, azért bánt velem rosszul. Csak fáj hogy én semmit nem jelentettem neki, és a sok ígéretből amit ígért, semmit nem tartott be. Nem hiszem hogy engem bárki is tudna szeretni.
Az exed nárcisztikus vagy pszichopata, esetleg skalpvadász. Adj hálát érte, hogy megszabadultál tőle, mert az ilyen csak tönkreteszi az áldozatát.
Az sokkal aggasztóbb, hogy te szuper áldozat-alkat vagy! Keress fel egy szakembert, kérj segítséget, hogy változhass, nehogy mégtöbb ilyet bevonzzál!
Miért van olyan érzésem, hogy neked a párkapcsolat elōtt sem lehetett valami sziporkázó nagy életkedved...
Szerintem alapból nem vagy valami pozitív attidūddel bíró egyén, nem föltétlenül a szakítás tehet errōl. Próbáld meg összeszedni magad egyedül, a tùlzott társfüggōséget sokan nem tartják egészséges dolognak egy kapcsolatban. Ha egyedül szét vagy esve és azt gondolod, hogy nincs értelme az életednek, és másoktól várod, hogy felkaparjanak a padlóról, az elég taszító. Próbálj meg egyedül is boldogulni, ne másoktól várd, hogy helyretegyék az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!