Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szakítás után miért vagytok ennyire gyerekesek?
Nincs olyan, hogy csak az egyik cseszte el az egészet.
32/f
Szakításnál, illetve most évekkel később sem tudtam ránézni az exemre. Miért? Mert bántott az, és a mai napig bánt, hogy sokat bántottam őt (nem fizikálisan), illetve bántott a gondolat és a tudat, hogy már nem az enyém és nem is leszünk nagy valószínűséggel együtt.
Nálam ez inkább a bűntudat és a fájdalom, hogy nem velem van.
Miért? Mit vársz, hogy pitizzen neked?
Vége és kész. Mindegy ki hibája, ki szakított, utána, átnézek a nőn, mit egy ablakon.
Egyébként miért vagytok egy légtérben?
32/f
Szerinted minden pasi ugyanígy viselkedik szakítás után?
Mit szólsz azokhoz, akik már a következő héten másik csajjal vannak, jól érzik magukat, és le sem szarnak téged?
5# bocs, de sztem senki nem mondta, hogy az összes..nyilván akire vonatkozik, az tudja..
ja és előző hozzászóláshoz, nem azt várom, hogy pitizzen, nyilván erre utaló dolgot sem említettem....
Akkor kezdjük az elején.....
A pasid hibázott, te kiraktad a szűrét. Találkoztok véletlenül és elfordítja a fejét,mert látni sem akar. Lehet hogy még szeret, de az is lehet hogy a hibájára emlékezteted ami negatív érzéseket kelt benne és azért viselkedik így. Szerintem ebben nincs semmi fura, egyszerűen le akarja zárni a kapcsolatot minél hamarabb és túllépni a történteken. Nem mindenki jópofizik szakítás után, ahogy én sem. A volt feleségemmel a bíróság előtt beszéltem utoljára, azóta ha véletlenül találkoztunk max messziről köszöntem, de a közelébe sem megyek, beszélni meg pláne semmi kedvem sincs vele. Ő is üzengetett nekem, hogy megtagadom a közös múltunkat és ez csak engem minősít, de számomra ő a múlt és csak a jövőmre akarok koncentrálni.
Azt elárulod, még is mit vársz tőle?
Kidobtad. Nem pitizést vársz, akkor mit??
Kész vége, még is mit csináljon, ha találkozik veled??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!