Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan érjem el, hogy legyen...

Hogyan érjem el, hogy legyen életkedvem?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nemrég szakítottam. Most kezdtem a 13-at. Mindenkit ismerek az osztályból, senki sem új ember. A környezet is a régi, de mégis más. Rendszeresen járok bulizni, amíg a buliban vagyok, vagy a barátaimmal teljesen jól érzem magam, de másnap mintha megsem történt volna. Imádok szeretni és szeretve lenni. Szerintetek az a bajom, hogy magányos vagyok? Új lányt kellene szereznem?! Azt sem tudom, hogy feldolgoztam-e a szakítást.

2013. szept. 9. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még, hogy ilyeneken rágódj. Hamarosan elkerülsz középiskolába, ott új embereket ismersz meg, elkezdesz felnőni... Sokminden hátra van még, ne csüggedj. Az új lányt meg nem szerezni kell, mert az nem tart sokáig. Majd jön az magától. Fel a fejjel! :)
2013. szept. 14. 08:39
 2/5 anonim válasza:
szedj fel valakit a buliban :D
2013. szept. 14. 08:39
 3/5 anonim válasza:
13 éves vagy vagy a 13. osztályba mész?
2013. szept. 14. 08:41
 4/5 Failman válasza:
Sportolj,legalább heti három alkalommal, nincs jobb ösztönzés mint átlépni a saját korlátaidat! Ha így teszel lesz életkedved, energiád és bizonyos szinten fel fognak rád nézni ami szintén egy nagyon pozitív élményt nyújt!
2013. szept. 14. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy 19 vagyok és a 13. osztályt kezdtem :)
2013. szept. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!