Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felett még nem ciki, ha egy lány művészlélek?
Utolsó, menj már aludni.
Mind nyelvtanilag, mind nyelvhelyességileg korrekt, ahogy fogalmaztam.
Egyrészt: nem látom be, mi ciki lenne abban, hogy valakinek van kreativitással, alkotással kapcsolatos hobbija. Semmi gáz nincs benne.
Másrészt: azt sem értme, hogy merült ez fel benned. Mármintez azért nem olyan ritka. Ambient zenét hallgatni kábé annyira ritka dolog, mint manapság '70-es évekbeli glam rock rajongónak lenni. Nem mindennapi, de azért nem is valamimúzeumban mutogatnivalóan ritka. Táncol: épp csütörtökön mondta egy kollégám, hogy táncol, és ez nem tudom, miértolyankülönleges, mármint ez "csak" egy sport. A 60 éves szüleim is járnak tánctanfolyamra, jó dolog mozogni, ha komolyabban csinálod, és versenyre is jársz, az pláne jó. De hacsak nem vagy Martha Graham, akkor ebben sem értem, mi olyan nagyon művészlélek dolog. Rajolás, festés... nem tudom, mindegyikre tudok mondani olyan példákat, amiket 20-on, 30-valahány eéves emberek is csinálnak. Ugyanakkor ettől még egyiküket sem nevezném művészléleknek, vagy nem is tudom...
"lletve még fotós is"
Még? Komolyan, emberek, én meg verseket írok, publikáltam is már, nyertem is vele. Komolyan, olyan hétköznapi dolgokat tartotok furcsának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!