Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 felett még nem ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 felett még nem ciki, ha egy lány művészlélek?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk táncol, rajzol, fest, mindenféle elvont zenét hallgat (ambient)....
2019. márc. 12. 16:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, menj már aludni.

Mind nyelvtanilag, mind nyelvhelyességileg korrekt, ahogy fogalmaztam.

2019. márc. 12. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:
34%
#21. Ebben igazad van. Csak tartalmilag hibás. Még úton vagyok egy ideig.
2019. márc. 12. 20:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem az. De kerüld az instat, tumblrt, meg ilyen xarokat.
2019. márc. 12. 21:37
 24/29 anonim ***** válasza:

Egyrészt: nem látom be, mi ciki lenne abban, hogy valakinek van kreativitással, alkotással kapcsolatos hobbija. Semmi gáz nincs benne.

Másrészt: azt sem értme, hogy merült ez fel benned. Mármintez azért nem olyan ritka. Ambient zenét hallgatni kábé annyira ritka dolog, mint manapság '70-es évekbeli glam rock rajongónak lenni. Nem mindennapi, de azért nem is valamimúzeumban mutogatnivalóan ritka. Táncol: épp csütörtökön mondta egy kollégám, hogy táncol, és ez nem tudom, miértolyankülönleges, mármint ez "csak" egy sport. A 60 éves szüleim is járnak tánctanfolyamra, jó dolog mozogni, ha komolyabban csinálod, és versenyre is jársz, az pláne jó. De hacsak nem vagy Martha Graham, akkor ebben sem értem, mi olyan nagyon művészlélek dolog. Rajolás, festés... nem tudom, mindegyikre tudok mondani olyan példákat, amiket 20-on, 30-valahány eéves emberek is csinálnak. Ugyanakkor ettől még egyiküket sem nevezném művészléleknek, vagy nem is tudom...

2019. nov. 3. 17:58
 25/29 anonim ***** válasza:
Bocsi az elgépelésekért.
2019. nov. 3. 17:59
 26/29 anonim ***** válasza:

"lletve még fotós is"

Még? Komolyan, emberek, én meg verseket írok, publikáltam is már, nyertem is vele. Komolyan, olyan hétköznapi dolgokat tartotok furcsának.

2019. nov. 3. 18:00
 27/29 anonim ***** válasza:
Amúgy ha azt mondaná, hogy már nem ciki,az azt jelenti, hogy 25 éves kor előtt ciki, utána meg nem. Szóval ha kijavítod a kérdezőt, legalább jól csináld.
2019. nov. 3. 18:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Egyébként abból sem derül ki semmi, hogy hova tölti fel. Mármint sok az előítéletes idióta: aki instázik, az egyből hüyle. Ez butaság. Kiváló fotósok is töltenek fel képeket Instára. Ellenben abban igazuk van, hogy sok művészlélek csak egyszerű kreativitást kedvelő ember.
2019. nov. 3. 18:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyünk különbséget a tumblr-tinik meg a művészek között. Mondjuk a tumblr-tini se gáz, legalább csinál valami kreatívat. Aki viszont komolyan űzi, az szerintem tök jó. Nő vagyok, de azért válaszolta, bocsi, ha férfiak válasza érdekelt.
2020. febr. 3. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!