Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves fiú létemre nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú létemre nem jön össze egy harmincas nő sem. Mi a taktika?

Figyelt kérdés

Inkább a harminc éves nők jönnek be. Fele házasságban él, gyerekekkel, a másik felének barátja van...és én igy kimaradok.

Múltkor is jön be munkahelyemre, harmadik nap egy harmincas csaj, azt mondja nekem, h "na csáó kisbarátom". Totális káosz volt... Leállok velük beszélgetni, de valahogy odáig se jutok, h randizgatás, mert nem vesznek komolyan.

A fiatalabb korosztály meg nem nekem való.

Mi a taktika?

2019. márc. 12. 01:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Öreg vagy nekik. Tsalán ha 14 évesen probálkoztál volna. De igy???:-)
2019. márc. 12. 10:53
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
20 ha a nő figyel magára és nem hagyja el, akkor full jó nő lehet még 45 éves korában is. Az meg a másik dolog, hogy ha én huszonévesen harmicast akarok akkor bármennyire is el lehet csavarva a fejem tudom, hogy nem leszünk együtt max tíz évig. A mai parkapcsolatok mar nem arról szólnak hogy egy életen át leeljuk egy ember mellett az életünket és én is ezt belekalkulaltam ezért se riaszt vissza hogy idősebb csaj után kajtassak :D
2019. márc. 12. 11:49
 23/26 anonim ***** válasza:
39%
Nőjünk már ki ebből a dedós "nők előbb érnek" szövegből. Értelmes nőtől még sosem hallottam, csak magát többnek képzelő, irreális önképpel rendelkező nőktől, akik egyáltalán nem értek előbb és lazán ignorálták a náluk érettebb férfiakat a kijelentésükkor. Élőben fél perc porig rombolni az ilyen kijelentéseket pár közös ismerős nevével.
2019. márc. 12. 12:00
 24/26 anonim ***** válasza:
48%

22.

Persze, én is látok kívánatos 40-es nőket az utcán, inkább úgy mondom akkor, hogy mi az a kor, amikor valaki a legkívánatosabb önmagához képest egész életében az ellenkező nem számára. Ez a nőknél úgy 16-25 durván, attól függetlenül is, ha később is megőrzi a szépségét. A férfiaknál ugyanez mondhatjuk, hogy 26-35 inkább, mert ők testileg is később érnek, meg persze más dolgok is bejátszanak náluk, amik a nőknél nem.

És igen, jól mondod, el kell választani azokat egymástól, amiben családot akarunk alapítani és gyerekeket szeretnénk és azokat, amikben nem.

2019. márc. 12. 12:06
 25/26 anonim ***** válasza:
24 egyet értek veled, de szerintem azért azok a szamok elég durvának tűnhetnek, de belegondolva amit írtál szamokat nem rossz, mert ha belegondolok a minden nő szép féle vakságon túl körbe nézek vannak olyan 30elottiek hogy jajj :D viszont ez csak azokra igaz akiket nem érdekel hogy néznek ki. És szerencsére azért ők kevesebben vannak mert szerintem sokan nézik a kulsejuket. Ha a természetes feszessegre gondolsz akkor az a saccperkabe életkor ull :)
2019. márc. 12. 14:32
 26/26 A kérdező kommentje:
Ez felesleges kérdés volt szerintem. Csak vitát szítottam az egészből.
2019. márc. 12. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!