Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves fiú létemre nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú létemre nem jön össze egy harmincas nő sem. Mi a taktika?

Figyelt kérdés

Inkább a harminc éves nők jönnek be. Fele házasságban él, gyerekekkel, a másik felének barátja van...és én igy kimaradok.

Múltkor is jön be munkahelyemre, harmadik nap egy harmincas csaj, azt mondja nekem, h "na csáó kisbarátom". Totális káosz volt... Leállok velük beszélgetni, de valahogy odáig se jutok, h randizgatás, mert nem vesznek komolyan.

A fiatalabb korosztály meg nem nekem való.

Mi a taktika?

2019. márc. 12. 01:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Szeressetek egymásba valakivel!
2019. márc. 12. 01:16
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld megérteni, hogy a fiatalabb korosztály való neked és inkább ővelük próbálj összejönni.
2019. márc. 12. 01:24
 3/26 anonim ***** válasza:
24%
2: Ne beszéld már le rólunk, lécci!!
2019. márc. 12. 01:24
 4/26 anonim ***** válasza:
67%
Nézz ki jól, legyél férfias. Ennyi a titok. Pont úgy, ahogy más korosztályú nőkhöz is.
2019. márc. 12. 01:39
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Próbálkozz a harmincas férfiaknál. Ők nem fognak visszautasítani. ;)
2019. márc. 12. 02:10
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom,ez a beszólás elég lealacsonyító,szerintem az a nő alapjáraton is egy bunkó.Bár ez csak egy példa volt,abból meg nehêz azt mondani,hogy senkinek nem jössz be,és mind így kezel.Szerintem tùl sokat nagyon nem tudsz,várj arra akinek megtetszel,ha már ez a korosztály jön be.Esetleg öltözködj,viselkedj férfiasabban,legyen jó illatod(nem azt mondom büdi vagy),és az ilyen tiszteletlen beszólásokra válaszolni kell.
2019. márc. 12. 04:13
 7/26 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező 3-as és 6-os értelmileg veled van egy szinten.Dobj neki egy privátot.
2019. márc. 12. 05:20
 8/26 anonim ***** válasza:
25%
Én 25 éves vagyok és én se nagyon kellek a 30 as korosztálynak. De szerintem próbálkozni kell és beléd szerethet valaki csak nyilván nem lesz könnyű. Ha jól megy neked öltözhetnél elegánsan sportzako meg ilyenek nehéz lenézni egy komoly ruhába lévő embert.
2019. márc. 12. 05:22
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 28 évesen nem kell egy kisfiú. Nem vagyunk egy korosztály, se értelmileg, se érzelmileg, se célok tekintetében.
2019. márc. 12. 06:01
 10/26 anonim ***** válasza:
69%

Vajon miért gondolja úgy egy 19 éves kisfiú, hogy kell BÁRMIRE egy 30-as valamirevaló nőnek? Ez inkább vicces...

Egy 30-as nő már érzelmi és anyagi biztonságot szeretne, sőt családot ha nincs neki. Egy tapasztalt normális férfit, nem pedig egy hisztis kanos kisfiút.

Kb ennyi a taktika...

2019. márc. 12. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!