Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves fiú létemre nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú létemre nem jön össze egy harmincas nő sem. Mi a taktika?

Figyelt kérdés

Inkább a harminc éves nők jönnek be. Fele házasságban él, gyerekekkel, a másik felének barátja van...és én igy kimaradok.

Múltkor is jön be munkahelyemre, harmadik nap egy harmincas csaj, azt mondja nekem, h "na csáó kisbarátom". Totális káosz volt... Leállok velük beszélgetni, de valahogy odáig se jutok, h randizgatás, mert nem vesznek komolyan.

A fiatalabb korosztály meg nem nekem való.

Mi a taktika?

2019. márc. 12. 01:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
1%

Jól kell kinézni, és az sem árt, ha gazdag vagy.

#12 Egy 19 éves fiú és egy 30 éves nő kb. egy szinten van szellemileg.

2019. márc. 12. 07:39
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Mi van? :DD

Egy szinten van szellemileg?

Ezt te sem gondoltad komolyan...jézusom. :D

2019. márc. 12. 07:42
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
Amennyiben egy 19-20 éves lány egyszinten van egy 30 éves férfival,akkor fordítva is igaz lehet.Mert nehogy azt mondja itt valaki,hogy a nők hamrabb érnek,így az rendben van.Lehet,hogy hamarabb,de nem ennyire.Esélye ugyan akkora,főleg ha.idősebbnek tůnik a koránál.
2019. márc. 12. 08:08
 14/26 anonim ***** válasza:
53%

Én 22 évesen voltam először idősebb nőkkel: Abban az évben időrendben egy 37, egy 40 és egy 28 éves nővel is. Az idősebbeket az internetről ismertem meg, a 28 évest a buszon, a 40 éves pedig egy kétgyerekes anyuka volt.

Igazából semmi extra, ugyanúgy kell velük a dolgok 90%-át csinálni, mint a fiatal lányokkal, kivéve hogy ha alapból komolyabb, értelmesebb, érettebb személyiséged van, akkor azt ne rejtsd el az idősebb nők elől, mint azt kell tenni a fiatal lányok elől. Nem hiszem, hogy annyira fiatal lennél, mert van egy jó barátom, aki tizenéves korában volt húsz évvel idősebb nővel, de persze ahogy idősödsz majd, úgy fognak egyre jobban elfogadni és egyre jobban belecsúszol majd az általuk preferált korosztályba.

Igazából ne add fel, próbálkozz tovább és domborítsd ki az értelmesebb, érettebb, komolyabb, intelligensebb oldalad velük. Ha külsőre tetszel nekik, akkor még ez a legfontosabb. Amúgy a randik struktúrája, vagy ahogy megcsókolom őket, az ugyanúgy néz ki, mint a fiatal lányoknál, szóval mondom a legtöbb dolgot ugyanúgy kell csinálni.

25/F

2019. márc. 12. 08:15
 15/26 anonim ***** válasza:
1%

A legjobb helyen kérdezted!:D

Itt a többség életképtelen lúzer, be vannak csavarodva és irigykednek más életére mert nekik semmi életük sincs. Szánalmas hülyék...

Minden srác idősebb nőkre vágyik. Én is meg...(éltem;)) sokat. Titok, taktika nincs. El kell csavarni a fejüket és kész!

A csajozás a világ legegyszerűbb dolga. Ha nem megy, még kicsi vagy hozzá, fejlődj!

2019. márc. 12. 08:30
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

#9: amíg meg nem ismered, ezt honnan tudod? Már bocs, de 19,5 évesen jöttem össze a 25 éves barátnőmmel. Értelmileg, érzelmileg, célok tekintetében is lehet fejlett egy 19-20 körüli férfi, ahogy 25-30 éves nő is lehet érzelmileg, értelmileg, célokat tekintve egy csecsemő szintjén. Bírom ezt az ostoba magyar mentalitást, hogy pár megváltoztathatatlan (most biológiai) tényező miatt megismerés nélkül dobozba zárnak egy embert.

Ok, igaz, hogy a 19-20 évesek zöme tényleg agyhalott ebben a korosztályban, de vegyük már észre a kivételeket is.

Nekem is mindig 5-6 évvel idősebb barátnőim voltak, mert egyszerűen érettebb voltam mindig a kortársaimnál.

2019. márc. 12. 09:56
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

Csak a nők hiszik el azt a hülyeséget hogy hamarabb érnek. Rengeteg nő van 30 felett aki ugyanúgy buta mint tizenéves korában. Most akkor miben is érnek meg? Észt nem kapnak az évek során esetleg annyit hogy "jajj 30 vok (agy nélkül) gyereket kéne már szulnom"

Ritka a normális okos nő, de azok is megtudnak bolondulni. Én is hasonló korú vagyok jelenleg mint te, 7evvel idősebb nőt akarok megfogni és csak egyetlen egy dolog amit nem tudok megadni és az nem az eretlensegem :D

2019. márc. 12. 09:59
 18/26 anonim ***** válasza:
9: Erről beszéltem. Csak akkor van szükséged rá, hogy olyan párod legyen, akivel közösek a céljaitok, ha magadnak nem tudtad még megteremteni, amire szükséged van, és ehhez a férfi erejét akarod felhasználni. Nekem megvan minden, megteremtettem mindent, nincs ilyen szempontom a párválasztásnál, hogy legyenek közös céljaink. Ami közös célt csak meg tudok vágyni, az egyik sem korfüggő! annyi, hogy ne legyen már gyerek, hanem álljon a saját lábán sok szempontból, különben nem alkalmas szerelmi partnernek, mert az pótszülői viszony lesz akkor - bár sok ellenpéldát ismerek, mert rengeteg nőismerősöm van, akinek 20-40 évvel fiatalabb a férje.
2019. márc. 12. 10:08
 19/26 anonim ***** válasza:
... és van, akik úgy jöttek össze körülük, hogy a fiú csak 16-17 éves volt.
2019. márc. 12. 10:09
 20/26 anonim ***** válasza:
32%

17.

Hamarabb érnek meg testileg. Elég ha csak megnézem a 16 évesen készült gimis osztályképeket (ne tablóképet, ahol csak az arc látszik, hanem egészalakosakat. Mi fiúk még mind arcra testre totál kisfiúk voltunk, a lányok pedig már akkor is full dugható, nőiesen kinéző, arcra-testre felnőttesen kinéző csajok.

Persze cserébe a hamarabb érésért, hamarabb is virágoznak el, viszont ez utóbbiról már nem szokás beszélni.

2019. márc. 12. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!