Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vagytok ezzel? (alfahimek. )
Én nagyon utálom az ilyen alfahím,divat majom pasikat! Egyszerűen undorodok tőluk:S
miért nem tudnak igazi pasik lenni akik a divat helyett a pl. a focival foglalkoznak?
15éves lány vagyok.
én is útálom őket, szégyent hoznak a nemünkre... foci, izom, sport, de azért érzések is legyenek
18/F
Én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Bár mondjuk felszoktam röhögni, ha egy egy szoláriumskacot meglátok, mikor már ilyen lilába áthajló barna bőre van. :D
Azt meg ne várd, hogy egyetlen pasi se törődjön a divattal. Nem mi magunk találtuk ezt ki. Ha nem lenne rá igén, senki se szenvedne a külsejével.
Bár tény, hogy nagyon sok srác túlzásba viszi a divatot.
20F
én nem azt mondom,hogy ne foglalkozzatok magatokkal :) persze jól nézzetek ki! :)
De vannak akik nagyon túlzásba viszik a divatot,egésznap a tükör elött állnak,csináljak a hajukat..stb
Bakker... én meg tudod mit utálok? Amikor egy dagadék csaj arra nem képes hogy elmenjen sportolni csak zabál felveszi a ruhákat amiből kilóg a hurkája hajat mosni nem képes ömlik róla a zsír stb... én meg ettől undorodok! De megtartom magamnak! Nem megyek oda hozzá kész.
21. században élünk és akk mi van ha én úgy érzem jól magam h márkás cuccokat hordok meg jól néz ki a hajam meg tom h jól nézek ki?! Nem csak a csajok lehetnek igényesek meg csak ők adhatnak a külsejükre. Bocs, de utálom az ilyet h ha egy srác foglalkozik magával akk az már "alfahím" meg "divatmajom". Bocs, hogy igényesebb vok mint a többi :P egyébként meg sportolok is.
De egyébként tökmindegy nyavajoghatsz is a jó csajoknak az igényesebb srácok jönnek be :P Ennyi. Felhúztál.
16/F
pff :D kár volt feltennem ezt a kérdést!
egyébként én nem vagyok dagadt..:D sportolok;)
nagyképű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!