Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom túltenni magam. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom túltenni magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon szeretem. Az a problémám hogy most nőnapkor engem nem köszöntött fel de az anyjat meg egy haver csajt igen.

Elvileg később akart nekem valami meglepit adni ki akarta talàlni mit. Az anyjának meg a csajnak csak e-mailt küldött.

Amúgy vesz nekem csak random dolgokat csokit vagy volt màr hogy egy rózsát de engem maga a helyzet zavar hogy szóban se köszöntött fel, azokat meg igen. A haver csajt elvileg szórakozásból mert az mindig elpoénkodja a nőnapot. (Leszbikus a csaj)

Tudom hogy szeret mert nagyon sok mindent megtesz értem és egyszerűen látom abból is ahogy rám néz, ahogy vigyáz rám, gondoskodik rólam. Számíthatok rá mindig, elfogadja a hibáimat. Másfél éve vagy 2 vagyunk együtt.

Amúgy szeretem de nehezen teszem ezen túl magam.

Az a haver csaj amúgy régen tetszett is neki de az mar vagy 6 éve volt.

2019. márc. 9. 18:04
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Peldaul jelen esetbe a csaj mint barat mintha fontosabb lett volna.

Meg másokat felköszöntött engem nem.

🙁🙁

Ebből nem az jön le hogy kevesbe vagyok fontos?

Pedig olyanokat csinalt értem amit bárkiért nem hiszem hogy megtenne.

2019. márc. 9. 20:43
 22/30 anonim válasza:
Szakíts vele, vagy legalább csald meg valakivel.
2019. márc. 10. 06:21
 23/30 A kérdező kommentje:
06:21: miért gúnyolódsz?
2019. márc. 10. 06:54
 24/30 anonim válasza:
Nem gúnyolódok. Büntesd meg. Én ráérek. Szívesen megduglak.
2019. márc. 10. 07:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Tényleg szakíts vele.

Legalább esélye lesz arra, hogy olyan barátnője legyen, aki értékeli a figyelmességeit és nem nyervog folyton.

Csak néhány kérdés: te is megleped kisebb ajándékokkal olykor?

Te felköszöntötted amikor férfi nap volt?

Miért gond az ha valakinek az anyukája fontos? Az anyukánk mindig ott van velünk, ezzel szemben te egy ilyen hiszti miatt már szakítanak is.

A férjem azt mondja hogy türelmes a párod, becsüld meg.

2019. márc. 10. 07:55
 26/30 A kérdező kommentje:

07:55-nek: igen meg szoktam lepni csak úgy hétköznapokon. Hátha ezzel is szebbé teszem a napját és jelzem ezzel neki hogy gondolok rá. Ha valami van vele, pl. betegeskedik, érdeklődöm iránta hogy van, elmegyek vásárolni csak hogy vigyek neki gyógyszert amikor éppen neki nincs. Amikor valami idegesíti pl munkahelyi problema meg szoktam hallgatni es ha kell bíztatom. Mikor volt egy kisebb műtéte és segítségre szorult segítettem neki amiben tudtam. Én is követtem el hibákat például elfelejtettem egyszer a szülinapját de mondtam neki hogy sajnálom és utólag leptem meg egy kisebb közös programmal.

Most lehet úgy tűnt én nem teszek érte semmit de amúgy igen. Nagyon szeretem ragaszkodok hozzá.

De az akkor is rosszul esett hogy másik 2 embernek írt akkor nekem meg semmi. Ha senkinek nem lett volna semmi nem zavarna.

2019. márc. 10. 08:13
 27/30 A kérdező kommentje:

07: 55: és amúgy mi van azzal a csajjal akinek szintén írt? Az más kategória mint az anyukája. Egy barát aki régen bejött neki. Az szomorított el hogy neki írt de nekem semmit se mondott. Pedig én tettem meg érte annyi mindent, nem az a csaj. Meg én voltam mellette személyesen, nem ő.

Nem érthető a sértődöttségem?

2019. márc. 10. 08:36
 28/30 anonim ***** válasza:

Nézd, nem azt mondta, hogy neki csak szórakozásból írt?

Neked pedig ajándékot szánt.

Az, hogy ilyenen megsértődsz nekem nem érthető, mert szerintem a problémák nem itt kezdődnek.

Ha amúgy a kapcsolatotok jó, akkor kár ezen duzzogni.

Ha pedig féltékeny vagy a lányra és nem bízol a párodban, akkor megette a fene az egészet.

A 7:55-ös voltam.

2019. márc. 10. 09:24
 29/30 A kérdező kommentje:

07:55nek köszönöm hogy válaszol a sok kommentre. Közben mindenki masnak is köszönöm.

07:55-nek: lehet hogy igazad van de ezt a nőt maskor se nagyon bírtam. Peldaul annak se örültem mikor a paromnal aludt. Pedig nem nála szokott hanem más csaj ismerőseinél csak akkor azok nem voltak otthon. Más városba lakik a csaj ezért kellett akkor neki itt aludni valahol.

Meg az is felhúzott mikor a csaj csak hirtelen jelentette be hogy jön es párom ráer-e és a párom persze ment vele ebédelni. Szóval hogy csak úgy gondolt egyet és nem mondta előre.Viszont a párom masokkal is ilyen hogy mas haverja vagy kollega talál ki hirtelen valamit arra is igent mond. Tény hogy volt egy alkalom amikor a csaj barát felvetette szintén a semmiből hogy ebedelnek-e együtt de a párom mondta neki, hogy nem er rá a héten.

Velem akkor viszont megis talalkozott.

Meg az zavart hogy védte a csajt. Mikor hirtelen jött akkor azert mert nem tudta előre mondani, mikor nála aludt akkor is ragaszkodott hozza hogy aludjon nala elvégre barátot nem küldhet hotelbe meg nincs mas akkor akihez menjen. Mikor meg mondtam hogy ez a nőnapi dolog bant akkor mondjuk megértette de azt is mondta hogy azt a csajt se piszkaljam mar mert annak is megvan a maga baja meg hagyjuk a témát.

Azt mondja tervezett nekem meglepit de akkor már tegnap is vehetett volna valamit. Igaz hogy akkor meg együtt voltunk de attól meg lehetett volna.

Azt mondja nincs eleresztve anyagilag de egy szal virág peldaul nem nagy összeg.

2019. márc. 10. 09:39
 30/30 A kérdező kommentje:
Meg azt mondta nekem hogy azt hitte hogy abból hogy a múltkor is nemet mondott a csajnak a közös ebédre abból látom hogy nem az a csaj neki a világ közepe.
2019. márc. 10. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!