Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában miért nem szokás válaszolni az illedelmesen megírt privátra?

Figyelt kérdés

Kulturáltan megírt privát leveleimre nem jön soha válasz. Semmi ismerkedés nincs bennük, csak az adott kérdéssel/válasszal kapcsolatban írok az illetőnek, ha nem értek valamit.

A privátban a nememet, koromat sem írom oda, hogy 31f. Mégis mi ez akkor?

2019. márc. 9. 10:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%
Ide főként megmondó emberek járnak. Legtöbben beszélgetésben nem tudnák megvédeni álláspontjukat. Így értelme sem lenne, hogy leálljon beszélgetni.
2019. márc. 9. 13:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele kérdező, én pár éve itt vagyok már a gyakorin és figyelem. Eddig csak 2 x próbáltam kezdeményezni privát beszélgetést, azt is az egészség kategóriában, mert megsajnáltam őket és ott sem divat válaszolni. Köszönéssel kezdtem és még a rendes nevem is odaírtam a végére. Gondoltam megpróbálok segíteni nekik, mielőtt felkötik magukat, mert ők kérték a segítséget. Szóval,ez van .Én akkor meg is fogadtam, hogy ezen az oldalon soha többet nem kezdeményezek privát beszélgetést senkivel.
2019. márc. 9. 14:11
 23/26 A kérdező kommentje:
22: köszi. De nem mindegy, hogy nőként vagy férfiként próbáltál kezdeményezni.
2019. márc. 9. 14:35
 24/26 anonim ***** válasza:

22# vagyok.

Talán az volt a baj, hogy nőként írtam, és azért nem kaptam választ, mert lehet ők is nők voltak, akik a kérdést kiírták ?

Lehet benne valami, bár én akkor ezen nem gondolkoztam csak segíteni akartam.

2019. márc. 9. 15:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha kultúrált illedelmes embernek tartod magad próbálkozz élőben. Ha meg itt akarsz ne ezen a topikon. Itt fölef kapcsolatban levő és kapcsolatot nem akaró lányok vannak. Más topikban írj ahol nincs erőlködés izzadtság szaga de sokan vannak. Pl emberek, sport, utazás vagy ami érdekel.
2019. márc. 9. 19:24
 26/26 A kérdező kommentje:
24: köszönöm. Rám írnál? Kérdeznék.
2019. márc. 9. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!