Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért nem szokás válaszolni az illedelmesen megírt privátra?
Figyelt kérdés
Kulturáltan megírt privát leveleimre nem jön soha válasz. Semmi ismerkedés nincs bennük, csak az adott kérdéssel/válasszal kapcsolatban írok az illetőnek, ha nem értek valamit.
A privátban a nememet, koromat sem írom oda, hogy 31f. Mégis mi ez akkor?
2019. márc. 9. 10:52
21/26 anonim válasza:
Ide főként megmondó emberek járnak. Legtöbben beszélgetésben nem tudnák megvédeni álláspontjukat. Így értelme sem lenne, hogy leálljon beszélgetni.
22/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele kérdező, én pár éve itt vagyok már a gyakorin és figyelem. Eddig csak 2 x próbáltam kezdeményezni privát beszélgetést, azt is az egészség kategóriában, mert megsajnáltam őket és ott sem divat válaszolni. Köszönéssel kezdtem és még a rendes nevem is odaírtam a végére. Gondoltam megpróbálok segíteni nekik, mielőtt felkötik magukat, mert ők kérték a segítséget. Szóval,ez van .Én akkor meg is fogadtam, hogy ezen az oldalon soha többet nem kezdeményezek privát beszélgetést senkivel.
23/26 A kérdező kommentje:
22: köszi. De nem mindegy, hogy nőként vagy férfiként próbáltál kezdeményezni.
2019. márc. 9. 14:35
24/26 anonim válasza:
22# vagyok.
Talán az volt a baj, hogy nőként írtam, és azért nem kaptam választ, mert lehet ők is nők voltak, akik a kérdést kiírták ?
Lehet benne valami, bár én akkor ezen nem gondolkoztam csak segíteni akartam.
25/26 anonim válasza:
Ha kultúrált illedelmes embernek tartod magad próbálkozz élőben. Ha meg itt akarsz ne ezen a topikon. Itt fölef kapcsolatban levő és kapcsolatot nem akaró lányok vannak. Más topikban írj ahol nincs erőlködés izzadtság szaga de sokan vannak. Pl emberek, sport, utazás vagy ami érdekel.
26/26 A kérdező kommentje:
24: köszönöm. Rám írnál? Kérdeznék.
2019. márc. 9. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!