Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért nem szokás válaszolni az illedelmesen megírt privátra?
Figyelt kérdés
Kulturáltan megírt privát leveleimre nem jön soha válasz. Semmi ismerkedés nincs bennük, csak az adott kérdéssel/válasszal kapcsolatban írok az illetőnek, ha nem értek valamit.
A privátban a nememet, koromat sem írom oda, hogy 31f. Mégis mi ez akkor?
2019. márc. 9. 10:52
11/26 anonim válasza:
Nagyjából az előttem szólok mindent leírtak. Nem kötelesek rá válaszolni. És ezt el kell fogadnod rögtön nem pedig ezen gondolkodni állandóan. Ha nem hát nem, és kész. tovább kell lépni.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönök, s kulturált formában írok. Gyengébbek kedvéért nemtől független.
2019. márc. 9. 11:18
13/26 anonim válasza:
Mindegy. Nem kötelező válaszolni es m kértek, hogy írj. Lépj ezen tovább.
14/26 anonim válasza:
Érdekes nekem nők szoktak írni privátot. Vagy ha én írok válaszolnak.
15/26 A kérdező kommentje:
14: bad self hype. Kamu.
2019. márc. 9. 12:17
16/26 Rockarc válasza:
Nekem is nok irnak altalaban, pontosabban kerdeznek, aztan valahogy kontaktban maradunk. Eddig ket kivetel volt, az egyik egy majdnem velem egykoru ficko, a masik meg egy nagyon fiatal srac.
Kerdezo, rossz embereknek irsz.
42F
17/26 A kérdező kommentje:
Kamu. Írói készségem van, majd pont egy kulturált levélre nem válaszolnak...
2019. márc. 9. 13:03
18/26 anonim válasza:
én nem szoktam visszaírni. amit a kérdés alá leírtam,azt le akartam, további beszélgetéshez a témáról nincs kedvem. nem érzem úgy, hogy kényszerítenem kéne magam egy beszélgetésre, ha egyszer nincs kedvem, nem akarom.
19/26 Rockarc válasza:
Ja bocs, ha a valosagot akarod tagadni, akkor nem zavarok, csinald csak.
42F
20/26 anonim válasza:
Engem szimplán nem érdekel, ha írnak. Írtam a kérdéshez kommentet, de privátot nem kértem. Ezért nem is válaszolok, legyen bármilyen szépen fogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!